Mircea Badea, reacție după ce a apărut într-un tabloid cu ochiul vânăt și buza spartă - Video
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Badea a reacționat după ce a apărut pe prima pagină a unui tabloid cu un ochi vânăt și cu buza spartă.

Mircea Badea a explicat, în ediţia de duminică a emisiunii "În Gura Presei", de la Antena 3, că miza meciului de sparring la care a fost provocat de campionul naţional la Muay Thai, Teodor Emanuel, a fost ca el să fie rănit la faţă. Prezentatorul tv a precizat că a făcut tot ce a depins de el ca acest scop să nu fie atins.

El a reamintit cu această ocazie "episodul cu motocicliştii care au venit să băsească în faţă la Antenă", ca să îi bruieze emisiunea.

Vezi și: VIDEO - lupta integrală a lui Mircea Badea cu motociclistul

"La câteva zile după acest episod, fără nicio legătură cu evenimentul iniţial, a venit un băiat, şi el tot motociclist care mi-a zis: 'Badea, te provoc la sparring'", a continuat vedeta de la Antena 3.

Deşi nu este practicant al acestui tip de sport, omul de televiziune a arătat că a acceptat "absolut toate condiţiile cerute" de Teodor Emi, de la teren, la locaţie şi la numărul şi durata rundelor.

"El, înainte de meci, s-a dus la o televiziune de divertisment şi a zis: Vreau să îi dau lui Badea numai în faţă! (...) Miza asta era. Şi pentru că asta era miza, a apărut asta", a spus Mircea Badea, moment în care a arătat prima pagină a unui tabloid.

"Deci atâta s-au scremut aştia să facă asta. E un fals. Şi imaginea şi tot ce scrie", a transmis realizatorul tv, care a remarcat că în textul respectivului ziar, campionul la Muay Thai este redus de autorii articolului la "un simplu motociclist".

"E doar un motociclist. Asta îl identifică pe el? Faptul că merge cu pârţâitoarea? Sau că e multiplu campion naţional în treaba în care au m-am băgat neavând treabă cu treaba, înţelegeţi?", a încheiat Mircea Badea.

Citește și: Critici dure după lupta dintre Mircea Badea și motociclist


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel