Mircea Badea despre vizita lui Gordon: "Nu ești la curent cu nimic"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
badea
badea

Mircea Badea a comentat vizita în România a reprezentantul guvernului american, Philip Gordon. Înainte de emisiune, președintele interimar, Crin Antonescu,  a declarat că diplomatul a venit la Cotroceni cu informații incorecte despre situația actuală din România.

Vizita emisarului american la București a dat naștere mai multor comentarii, mai ales după ce Gordon a făcut prima vizită la sediul de campanie cu garaj al președintelui suspendat, Traian Băsescu.

De asemenea, așa cum De Ce News a scris în exclusivitate, Ambasada SUA la București a invitat la o informare despre situația din România mai multe ONG-uri apropiate PDL și președintelui suspendat, fapt ce a dus la o distorsionare a informațiilor primite de Gordon. De altfel, după cum a remarcat și președintele interimar, Crin Antonescu, ambasadorul Mark Gitenstein este părtinitor cu Traian Băsescu.

Faptul că emisarul administraţiei Obama nu a fost la curent cu cele petrecute în România, dar s-a declarat preocupat de respectarea statului de drept, l-a deranjat pe Mircea Badea.

 Conform spuselor oficialului american, România are instituţiile necesare pentru a trece prin situaţia actuală, dar acestea trebuie utilizate corect.

 "E un test. De aceea sunt aici (...) Vrem să ajutăm România să treacă acest test. Nu este în interesul României să pice acest test", a spus Gordon.

 "E un test, de aceea sunt aici (...) Bă, tu auzi ce zice asta? Hai să-i dăm şi noi un test (...) Nu eşti la curent cu nimic! Nu vrei tu sa te documentezi?" a spus Badea la "În gura presei" de luni seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel