Mircea Badea despre intrarea în PSD a Gabrielei Firea: Care e problema? Are un suflet bun
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a comentat intrarea în politică a Gabrielei Vrânceanu Firea. Acesta a spus că nu înțelege ”frăsuiala” care s-a creat în jurul acestui subiect, adăugând că Gabi Firea este un om cu suflet bun.

”Maaaamă, câtă frăsuială, câți ochi dați peste cap la tot felul de bizari. N-am înțeles nimic articulat în privința asta. Și dacă a intrat Gabi Firea în politică, ce? Care e problema?. A intrat Gabi Firea într-un partid și vrea să candideze la parlament. Ok, și? Cu ce e mai prejos Gabi Firea decât...cine vreți dumneavoastră din politica din România. Care e problema? Cu ce e mai neeligibilă gabi Firea decât orice elegibil desta din politică? O certitudine în legătură cu ea, există: are un suflet bun, ceea ce e rar...e foarte rar. Având în vedere asprimele vieții pe care le-a încercat, a rămas cu un suflet bun și eu apreciez asta la dânsa.”, a spus Mircea Badea

Gabriela Vrânceanu Firea a prezentat motivele care au determinat-o să facă pasul spre politică. Ea a afirmat că „în presă, lucrurile s-au finalizat” în ceea ce o priveşte. În primul său interviu ca politician, Firea a precizat că, după ce a „forat în interior” şi-a dat seama că se regăseşte într-un partid de stânga şi că şi-a propus să nu comită aceleaşi greşeli pe care le „amenda” atunci când activa ca jurnalist.

Gabriela Vrânceanu Firea a prezentat modul în care au decurs „ negocierile ” în vederea adeziunii sale la PSD.

„Au fost nişte discuţii. Nu aş spune negocieri, pentru că într-o negociere cineva propune, celălalt cere mai mult şi se ajunge la o linie mediană. Am reflectat cu mine în primul rând dacă e cazul acum pentru că vârsta reprezintă o cifră rotundă. Am luat în considerare ceea ce mi se spunea mai demult: de ce nu intru în politică. Tot timpul spuneam că mie nu-mi place politica. Acum aş formula altfel: nu-mi place o parte din politică, dar cred că a venit momentul pentru mine ”, a precizat Firea, adăugând că primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost cel care i-a stârnit în mod indirect interesul pentru politică:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel