Mircea Badea despre ”golanul” Djokovic: Naționalist de Monte Carlo. Prea multă șmecherie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Realizatorul TV Mircea Badea a criticat, în stilul său caracteristic, ”performanțele” juridice ale lui Novak Djokovic în Australia. 

În pasa cu ”Sinteza Zilei”, realizată de Mihai Gâdea, a fost dezbătută problema ridicată de tenismenul Novak Djokovic și participarea sa la Australian Open. Alături de alți invitați, Mircea Badea a fost întrebat ce consideră, răspunzând în stilul caracteristic, ironic. 

”Ce consider în speța asta, Djokovic, consider totuși că e prea multă șmecherie, multă, prea multă și la domnul Djokovic, în sensul în care dacă zici că ce reprezinți tu, dar de fapt de 15 ani ești rezident la Monte Carlo, dar ai document în limba sârbă, că ești altfel naționalist de Monte Carlo, că ai avut COVID-19 pe 16, dar pe 17 erai pe dilaila și pe 18 la fel, când ești confruntat cu chestiunea, adică familionul lui, care văd că e foarte și naționalist, și anti-vaccinist și foarte activ așa, pe comunicare, când te întreabă lumea, corect, ”măi, dacă pe 16 aveai COVID-19, ai fost adică depistat, tu pe 17 erai pe dilaila cu copilașii și pe 18 erai de asemenea prin Tenerife?”. 

Aaa! S-a terminat conferința de presă. După aia ești Djokovic și completezi un biet formular, totuși, în avionul tău privat și zice: ai mai fost în altă țară? Da! Ai mai fost. Există imagini că ai fost. Cam prea multă șmecherie. Adică eu pot să înțeleg și nu îmi place absolut deloc faptul că există și o agendă personală, fără doar și poate, a vacciniștilor care conduc Australia împotriva anti-vaccinistului Djokovic. Totuși, problema lui nu este că nu s-a vaccinat, asta chiar nu mai interesează pe nimeni, că nu e vaccinat Djokovic, mult succes, dar el e anti-vaccinist. Deci e în cu totul și cu totul altă dimensiune”, a spus Mircea Badea, realizator ”În gura presei”. 

Suspiciuni de fals în declaraţii 

Există suspiciuni cu privire la declarația completată de un agent pentru Djokovic, la intrarea în Australia, postările de pe rețelele de socializare părând să arate că acesta se afla la Belgrad în ziua de Crăciun, ca mai apoi să zboare spre Australia din Spania, pe 4 ianuarie.

The Guardian relatează că marți, premierul australian, Scott Morrison, a primit un apel de la omologul său sârb, Ana Brnabić, în care cele două părți au încercat să gestioneze consecințele diplomatice ale anulării vizelor, Morrison insistând asupra faptului că politicile de frontieră ale Australiei sunt nediscriminatorii.

În pofida unei victorii în instanță prin care i s-a restabilit luni viza, soarta lui Djokovic va fi acum determinată de ministrul australian al imigrației, Alex Hawke, prin prisma puterii sale personale de a anula din nou viza. Orice decizie de a anula din nou viza ar fi probabil întâmpinată de o nouă contestație din partea lui Novak Djokovic și o cerere de ordin judecătoresc pentru a nu fi plasat în detenție de imigranți, astfel încât să poată juca la Australian Open, unde urmărește stabilirea recordului de 21 de titluri de Grand Slam câștigate.

Vezi și: Djokovic, făcut în toate felurile de doi jurnalişti australieni: Un mincinos cretin / Un idiot, cred că o să scape cu totul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel