Mircea Badea, criză de râs după... criza de râs a lui Rafila: Râd ca un cocoșat!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Alexandru Rafila a avut o criză de râs după ce Marius Tucă i-a citit două declarații ale ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. A fost nevoie de pauză pentru a se putea calma, amândoi, din râs. Cum râsul e contagios, după ce a văzut filmarea în premieră, în timpul emisiunii în direct, Mircea Badea a râs și el până s-a înroșit la față. 

”Nu văzusem, e foarte tare, într-adevăr. Eu cred că eu sunt nebun, cred că eu sunt nebun, sunt nebun eu rău. Am încercat eu să cutare, dar cutare... Băi, nene, totuși, țara în care trăim. Cum a zis? A zis așa: suntem pe acel trend crescător, dar scăzând, ca și intensitate, a creșterii numărului de cazuri de la o zi la alta, nu suntem în scădere, suntem în...” a spus Mircea Badea, moment în care l-a bufnit, iar, râsul, recitind declarația și continuând: ”... momentul în care, dacă respectăm în următoarele săptămâni niște lucruri, ar trebui să ajungem la un platou.

2. -imagine fara descriere- (mircea-badea-criza-de-ras_97328900.png)

”Iar aia cu două cocoașe: încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe, putem face o a doua cocoașă, care poate fi mai violentă decât prima cocoașă. Râd ca un cocoșat, stimați telespectatori. Stimați telespectatori, dl Tătaru ne-a explicat că trebuie să facem dintr-o cămilă un dromader, puteți să faceți asta? Puteți, puteți? Vă rog!” a continuat realizatorul ”În Gura Presei”, considerând că este ”absolut fabulos”. 

Vezi și: Dr. Alexandru Rafila, criză de râs după ce a auzit declaraţiile ministrului Tătaru - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel