Mircea Badea către Robert Turcescu: Ratatule, hai siktir!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
badea turcescu
badea turcescu
Mircea Badea l-a atacat pe Robert Turcescu după ce acesta a propus ca instituțiile media să primească ajutoare de la stat.

”E, probabil, ultimul an in care piata tv din Romania va mai avea atitea televiziuni de stiri. De la anul, vorba lui VVP, scapa cine poate. Nici generalistele nu se simt prea bine, dar inca o mai duc in ritmul asta un an-doi. Apoi vine alt dezastru. Si tot asa... Dupa cvasi-disparitia presei scrise urmeaza televiziunile. Scriu rindurile acestea cu tristete: azi am fost nevoit sa ma despart de un om de baza al emisiunii SSI. Nu e dintre cei pe care ii vedeti la tv. E un om din spatele camerelor, din echipa redactionala. Se duce dracu' sandramaua media din Romania. O sa stam pe net ca anticomunistii in parcuri asteptind sa vina americanii/nemtii/ bulgarii sau, cine stie, rusii sa investeasca in mass-media. De ani de zile tot spun ca pentru consolidarea democratiei e nevoie de reglementari rapide in piata presei romanesti. Poate chiar de ajutoare de stat ( stati, nu dati cu parul, e doar o idee care merita, va spun sigur, macar o dezbatere!) sau de facilitati fiscale in stare sa repuna pe picioare institutiile media. Altminteri, aleluia! A se nota”, a scris Robert Turcescu pe Facebook.

VEZI ȘI: Ce urare i-a făcut Mircea Badea lui Turcescu: E suficient!

”Oamenii "de dreapta" doresc ajutoare de la stat :))) Da, ratatule, realizeaza din ce in ce mai multa lume ca nu traiti din bani pe care ii produceti. Hai siktir!
P.S. Roberte, tu esti de dreapta, esti Onan Basbarul. Hai siktir!”, a scris Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel