Mircea Badea: Antonescu mi se părea că prezenta Vanghelionul
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

 Mircea Badea a comentat declaraţiile făcute, marţi seară, de Crin Antonescu,  liderul liberal anunţând ieşirea PNL de la guvernare și intrarea în opoziție. 

„E o seară superbă, o seară frumoasă. M-am molipsit de la bună dispoziţia domnului Antonescu. Mi se părea că prezenta Vanghelionul”, a spus realizatorul emisiunii "În gura presei".

De asemenea, Mircea Badea a recunoscut că, în urma prestaţiei lui Crin Antonescu, „mi-a trecut şi dorul de domnul Băsescu”.

La conferința de presă, după ce Biroul Permanent al PNL a decis ruperea USL, Crin Antonescu a vorbit despre vinovăția lui Victor Ponta  în destrămarea coaliției.   "Domnul Ponta povesteşte despre ce consilieri am sau nu eu. Ulltima sa fixaţie este domnul Guşă. Domnul Gusă nu a fost şi nu e consilierul meu. Că mai îndrăznesc să vorbesc când şi când cu el fără să-l informez pe domnul Ponta, uite că sunt un om al dracu' şi nu îl informez. Dacă sunt al dracului, mă pot întâlni de 120 de ori pe zi cu Băsescu şi dacă vreau nu informez", a declarat Crin Antonescu.

La insistenţele unui jurnalist privind existenţa unei alte întâlniri cu Traian Băsescu, Crin Antonescu a răspuns: "De la scandalul de la Antena 3. Păi nu vă daţi seama că totuşi nu sunt Tarzan. Mi-e frică de mor, mi-e o frică de mor. Nu vă uitaţi la mine, că nu sunt Tarzan, mi-e o frică de mor! Mi-e frică de domnul Ciuvică, de domnul Gâdea, de domnul Badea, nici nu mai trec prin cartierul ăla, nu trec podul Cotroceni! ".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel