Mircea Badea: Absolut sigur realitatea va lovi
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea a transmis un mesaj vehement după tragedia de la Club Colectiv.

"Si ipocrizia omoara. Dupa un anumit nivel, poate deveni letala. Ori, la noi, ipocrizia e sport national.

In primul rand, in general, sistemul e ipocrit: te impinge, pentru supravietuire economica, la unele fente, dupa care tot el devine brusc exigent si pretentios. In particular, referitor la tragedia de vineri, clubul respectiv n-a fost controlat pentru ca nu era inscris pe nicio lista!!!! Cum?!?!?! Adica sistemul controla doar cluburile in regula, care aveau toate formele?!?! O ineptie absoluta! Exact ca la firmele de taxi: sunt controlate si amendate pana la dileala firmele legale. Taximetristii pirat nu patesc niciodata nimic, pentru ca "n-avem ce sa le facem"!

Apoi noi, cu totii, suntem ipocriti. Daca nu platim taxe, daca suntem insolventi sau escroci, sau pur si simplu nesimtiti, cu ce tupeu hidos mai ridicam ciocul indignati si acuzatori, nemultumiti de prestatie?! Mai mult, daca in fiecare zi nu ne pasa de nimic in afara de cliseele ieftine, prostesti, la moda, cum sa te astepti ca vei fi pregatit, protejat sau salvat cand vine realitatea sa te loveasca? Si, absolut sigur realitatea va lovi. La sfarsitul zilei realitatea castiga. Intotdeauna.

P.S. Nu, nu cred in imbecilitatea conform careia daca iti doresti ceva cu adevarat, Universul conspira sa te pupe in cur. Cred in efort constant, adevarat, de substanta", a scris Mircea Badea pe blogul personal.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel