Urmărește emisiunea live
Mircea Badea a fost oprit de poliție. „Am vrut eu să-i dau ideea!”
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Mircea Badea, născut de Dragobete
Mircea Badea, născut de Dragobete
Mircea Badea a povestit joi seară, la „Sinteza Zilei” de la Antena 3, cum a fost oprit de poliție și ce s-a întâmplat după. 

Realizatorul TV Mircea Badea a povestit, joi seară, cum a fost oprit de un polițist în zona Universității din București.

„Mă oprește un polițist pe la Universitate. Mă opresc, și zice *Bună seara, actele*. Pac, scot* actele, îi pun frumos buletinul pe geam. Și zice *Dați-l încoace*. *Nu, nu vi-l dau!*. *Păi sunteți obligat* Cum? De către cine? *Păi așa trebuie. 

A stat un pic așa și *De ce nu mi-l dați?*. Nu știu dacă ați auzit, dar e pandemie... Umblă o vorbă. *Păi și ce dacă? Să știți că eu mă dezinfectez.* Zic *Ok, dar puteți să vă uitați pe geam*. 

În continuare, conform celor spuse de Mircea Badea, polițistul l-a întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice. 

„Eram sigur! Am vrut să-i dau eu ideea când am văzut că se enervează și nu știa ce să facă, i-am zis *Întrebați-mă de băuturi alcoolice*.”, a mai spus realizatorul TV.

„Haideți să facem un test.”, a adăugat polițistul, după cum a povestit Mircea Badea.

„Să faci test înseamnă să-ți dai masca jos și să sufli în ăla. Eu mă dezinfectez pe mâini și el zice că dacă e dezinfectat cu alcool putem avea surprize la test. Și eu zic *Asta e, ce să facem!”. În momentul ăla mi-a trecut prin cap *Băi, știi ceva, eu nu vreau să fac test*. Hai să vedem ce se poate întâmpla!”, a continuat Mircea Badea.

Într-un final, Mircea Badea a zis „Ok, hai să facem testul”. 

Deschid geamul un pic mai mult, iau ăla, desfac ăla, suflu, desigur 0,0. Evident! El, un pic dezamăgit... zice 0,0! Mai stă și zice *Ok, talonul!*, cu istericala tipic milițienească *Îl fac eu pe ăsta până la urmă*!. Nu m-a făcut că n-avea cu ce. 

Eu nu îi ziceam nimic, în afară de dialogul de la început... nimic. 

Și începe *Acum să vedem asigurarea RCA*. Prin lege, nu ești obligat să ai asigurarea RCA pe hârtie la tine. Dar milițianul, evident, asigurarea. Eu o aveam pe hârtie, că de data trecută, cu circul... Și poc, îi lipesc aia pe geam.

Și se tot gândește *Ce să-i mai fac?*.... Revizia tehnică! ITP-ul!* Îți dai seama, sunt beton! Și zice *Acum o să vă verific prin stație*. După multe minute, cred că m-a recunoscut unu după mașină și i-a făcut semn. A zis *Haideți să nu vă mai țin că nu știu, nu merge platforma...*”, a mai povestit Mircea Badea la Antena3. 

„Îi susțin, să nu se înțeleagă greșit!”, a încheiat Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel