Mircea Badea, 20 de ani ... „cu executare“. Știrea care trebuia să apară în toată presa
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Desigur, ne referim la cei 20 de ani de „executare“ la măsuța de la emisiunea În Gura Presei, pe care Mircea Badea îi aniversează astăzi, 13 septembrie 2024.

Cunoscutul realizator TV împlinește astăzi 20 de ani de când prezintă emisiunea În Gura Presei. Un mesaj în acest sens a fost postat pe Facebook de mama lui Mircea Badea, profesoara de limba română Mariana Badea.

„20 de ani la măsuță!

Emisiunea „În Gura Presei”, realizată „la măsuță” de Mircea Badea, împlinește astăzi 20 de ANI! Este singura emisiune TV din România în formula one-man-show, fiind și lider de piață tot 20 de ani, cu mici excepții.

Mircea Badea a debutat la Tele 7 ABC în 1994, cu emisiunea „Bună dimineața, România”, realizată împreună cu minunata Teo Trandafir. El este cel mai longeviv și cel mai cunoscut one man show de televiziune, fiind pe ecranele televizoarelor de 30 de ani, fără întrerupere, dovada certă a unei audiențe performante. Într-o țară ca o țară, s-ar fi celebrat „În gura presei” pentru difuzarea a 20 de ani neîntrerupți, seară de seară, cu audiență mare tot timpul, emisiune realizată de un singur om, cu cea mai mică, dar profesionistă echipă tv și fără cheltuieli suplimentare.

Să nu vă încărunțească niciodată spiritul, să fiți mereu iubiți de telespectatori inteligenți, cărora le dorim sănătate permanentă și bucurii zilnice!“, a scris pe Facebook profesoara Mariana Badea.

Cu această ocazie îi urăm și noi un sincer La mulți ani ... „cu executare“ la măsuță, amintind de o remarcă a cunoscutului prezentator de acum cinci ani, când emisiunea În Gura Presei împlinise 15 ani de existență.

„Fac un anunț care nu are nicio importanță. Dar știi ce se întâmpla pe 13 septembrie 2004? Se lansa această emisiune de la măsuță. Peste tot pe planetă, asta ar însemna ceva, dar, în România, știu că nu valorează absolut nimic chestia asta.

Mi-a zis-o producătorul azi. Mi-a zis: știi câți ani facem? 15 ani cu executare, m-am gândit că ne bagă cu executare“, a spus Mircea Badea la Antena 3, acum cinci ani.

„Aseară, spre final, am realizat că s-au împlinit 20 de ani la măsuță“, a scris astăzi Mircea Badea pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel