Mircea Albulescu, cuvinte emoționante la avanpremiera "Zi că-ți place"
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
zi ca ti place
zi ca ti place

Joi, 9 ianuarie 2014, a avut loc avanpremiera filmului "Zi că-ți place", la Cinema Studio. Din distribuție fac parte Meda Victor, Mircea Albulescu, Radu Amzulescu, George Ivaşcu, Marius Stănescu şi Constantin Cojocaru.

După terminarea peliculei, actorii, regizorul Cornel Mihalache, Valentin Nicolau, dar și oamenii care s-au ocupat de montaj au fost invitați să urce pe scenă. Singurul care nu a vrut să pășească acolo a fost Mircea Albulescu care și-a motivat gestul prin câteva cuvinte copleșitoare.

VEZI ȘI: Ce TREBUIE să vezi înainte de alegerile prezidențiale din 2014-VIDEO

"Prima mea replică a serii a fost: IATĂ CÂȚI PRIETENI AVEM AICI! Dați-mi voie să mă consider drept un prieten de-al dumneavoastră și să rămân între prieteni", a spus marele actor, după care a primit ropote de aplauze din partea spectatorilor. Mircea Albulescu a rămas lângă scena și i-a răsplătit pe colegii săi cu bătăi din palme în semn de apreciere.

Sala de la Cinema Studio a fost arhiplină, dovadă că filmul "Zi că-ți place" a fost foarte așteptat în rândul românilor. Românii care nu au putut ajunge joi, 9 ianuarie, la Cinema Studio, pot urmări pelicule pe data 13 ianuarie, de la ora 20.30, la TVR 2.

FOTO: Facebook Valentin Nicolau

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel