Data publicării:

Mirabela Dauer, în război cu stilistele care-i critică ținutele. Ce a scos-o din minți pe artistă

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură video
captură video
Mirabela Dauer a răbufnit în online: „Țațelor de la coada calului…”

La 76 de ani, Mirabela Dauer adoptă un stil vestimentar provocator și îndrăzneț. Cunoscuta artistă nu se dă în lături de la a îmbrăca rochii cu decolteuri adânci care lasă umerii la vedere, sfidând stereotipurile legate de vârsta ei.

Recent, Mirabela Dauer a stârnit controverse după ce a fost criticată de către unele "stiliste" din mediul online, care au exprimat dezaprobarea față de o rochie de catifea purtată de solistă la un concert al colegului său mai tânăr, Fuego. Toată polemica pare să fi pornit de la o... jupă!

Indignată, artista s-a înregistrat înaintea unui concert desfășurat în Republica Moldova și le-a adresat "stilistelor" de pe mediul online cuvinte extrem de dure. Materialul video a fost ulterior distribuit de către artistă pe pagina sa de socializare.

„Stilistelor care mi-ați scris acolo: în ce hal te-ai îmbrăcat… Stilistelor, sub o rochie elegantă din catifea se pune întotdeauna o jupă!

Val de hate

Dar, dacă voi nu ați știut de acolo de unde sunteți voi, de la coada calului, vă spun eu se pune întotdeauna o jupă. Deci, m-am îmbrăcat spectaculos, țațelor!”, a fost mesajul dur al Mirabelei Dauer, transmis în video-ul postat pe Facebook

Fanii au taxat-o dur pe Mira: „Nu apari cu pielea lăsată peste decolteu, mai ales că ai o vârstă” 

Imediat, în mediul online au început să curgă comentarii răutăcioase. 

„Chiar arătați oribil, doamnă, fără supărare, dvs. nu mai aveți 30 de ani... rochie fără bretele pentru o mamaie.... nu mai merge. Nu vă mai îmbrăcați spectaculos…demența a început să-și facă apariția”

„Cred că alea de la coada calului te-au aplaudat pe scenă! Așa țațe cum le numești tu, sunt niște doamne decente!”

„Se pune jupă, dar nu apari cu pielea lăsată peste decolteu. Nu dă bine, mai ales că ai o vârstă. Ea vede că nu e jupă, dar pe ea nu se vede?”

„Păi, ea a ieșit CU UMERII GOI și PIELEA BOȚITĂ. Despre ce jupă vorbește?”

Nu mai ești de rochii cu spatele gol, adică cocoașa goală”, sunt doar câteva dintre miile de comentarii ale fanilor revoltați de vestimentația afișată de solistă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel