Mirabela Dauer, despre Andra: Un copil minunat. A rămas la fel
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mirabela Dauer se pregătește de concertul Andrei, fiind invitat special în cadrul show-ului. Emoționată, artista a avut numai cuvinte de laudă la adresa cântăreței.

"E prima dată când o să cânt alături de Andra şi pentru mine e o mare bucurie. Alături de ea o să interpretez pe scenă cunoscuta melodie «Morăriţa», dar şi o piesă din repertoriul lui Dan Spataru. Eu o ador pe Andra şi o preţuiesc mult pentru tot ceea ce face. Este un copil minunat, ce a rămas la fel de-a lungul timpului. Are un caracter foarte frumos, iar lucrul ăsta se vede de fiecare dată.

Greu îți găseşti jumătatea în lumea asta, dar ea cu Cătălin formează un întreg perfect. Ei au reuşit să rămănă chiar şi după mulţi ani la fel de frumoşi şi să se iubească. Iar lucrul acesta spune multe despre ei doi. Sunt un bun model pentru mulţi dintre tinerii din ziua de azi.

Andra are o voce foarte bună şi e printre puţinele soliste care cântă orice gen muzical. De aceea, concertul de muzică populară o sa fie unul pe placul publicul. Ea cântă cu sufletul, iar cei din faţa ei simt asta. Lumea ascultă, de fapt, sufletul ei", a povestit Mirabela Dauer pentru site-ul andraonline.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel