Mira și Mario Fresh, adevărul despre sărutul dintre ei. Semnal pentru Alexia Eram. "Suntem împreună! E ARTĂ! Suntem primii din România!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mario Fresh și Mira au făcut primele declarații după ce s-a spus că sunt împreună și după ce s-au sărutat în videoclipul piesei lor.

În ultima vreme au apărut o mulțime de zvonuri conform cărora Alexia Eram, fiica Andreei Esca, și Mario Fresh nu mai formează un cuplu, iar imaginile apărute în mediul online în ultimele ore au șocat pe toată lumea. 

Mario Fresh și Mira au fost surprinși sărutându-se, imaginile ajungând atât pe paginile lor de Instagram, cât și pe Youtube, însă totul face parte doar dintr-un proiect muzical.

Astfel, Mira și Mario Fresh au lansat o piesă împreună, care se numește "Deziubește-mă", iar comentariile internauților, întrebările despre Alexia Eram și acuzațiile la adresa celor doi cântăreți au umplut online-ul. 

Mira și Mario Fresh nu formează un cuplu

Într-un live pe Instagram, Mira și Mario Fresh au spus, în premieră, adevărul despre sărutul lor și au spus că nu sunt împreună. Cu toate acestea, cei doi au făcut mișto despre zvonurile și comentariile fanilor.

"Unii dintre oameni au fost foarte supărați!", a spus Mira.

"Supărați? NU! Eu zic geloși! Cum să fie supărați? Arta e artă! Acum, ca să înrăutățim situația spui: "Da, eu cu Mario avem o relație!" Și o mai ducem așa încă două săptămâni de acum încolo. Ca să fie show-ul show", a completat Mario Fresh.

"Suntem împreună!", a completat Mira. 

"Da, în același bloc! (...) Băi, am colaborat, am făcut o piesă frumoasă, nouă ni se pare că a ieșit ceva de nota 10", a spus Mario. 

"Oamenii nu au înțeles, au spus că noi am făcut o chestie de cancan! Nu! Toată ideea a fost că noi am fost actori, ne-am luat rolul în serios! Cei mai buni actori posibil și de asta ar trebui să înțelegeți. Pe mine nu mă interesează. Pe mine mă interesează să vă placă piesa", a spus Mira.  

Mario Fresh: Să nu vă placă clipul! Să vă placă piesa!

"Dacă v-ați uita un pic la artiștii de afară, asta se întâmplă foarte des. Ceea ce e surprinzător e că s-a întâmplat și la noi în România. Suntem primii din România!"

Întrebați în comentarii dacă sunt împreună, Mira a continuat gluma și a răspuns, ironic: "Daa". Răspunsul ei l-a făcut pe Mario Fresh să izbucnească în râs.

Întrebați dacă s-au sărutat pe gură sau doar s-au prefăcut, Mario a spus că "a fost ceva editat", ca să nu mai lase loc interpretărilor.

Mai mulți fani ai celor doi s-au prins că fac mișto despre faptul că ar forma un cuplu, așa că le-au scris celor doi să vorbească serios. Mira a răspuns imediat: "Unii dintre voi trebuie să înțelegeți că e artă! E artă! Și dacă v-ați uita un pic la artiștii de afară, asta se întâmplă foarte des. Ceea ce e surprinzător e că s-a întâmplat și la noi în România. Suntem primii din România!".

Mai mult, în ultima vreme, Alexia Eram și Mario Fresh nu se mai urmăreau pe Instagram, lucru care a alimentat zvonurile despre despărțirea lor. Întrebat despre această situație, Mario Fresh a anunțat că cei doi se urmăresc din nou. 

"Gata, suntem înapoi, suntem pe follow", a spus Mario Fresh.

"Vă rugăm să ne iertați îndrăzneala de a fi actori", a încheiat Mira live-ul de pe Instagram, vizibil afectată de comentariile oamenilor care o acuză că i-a luat locul Alexiei Eram.

Ascultă piesa aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel