Minoră dintr-un centru de plasament, în urmărire naţională
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
O adolescentă de 15 ani, care a plecat miercuri seara dintr-un centru de plasament din Alba Iulia, fără a reveni, dată în urmărire naţională, a fost găsită, a anunţat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba. 

Se pare că minora s-a aflat, în tot acest timp, la mătuşa unei prietene, potrivit reprezentanţilor IPJ Alba. În urma verificărilor s-a stabilit că, pe perioada în care a lipsit din centrul de plasament, fata nu a fost victima vreunei infracţiuni, mai precizează aceştia. O adolescentă a fost căutată de poliţişti după ce, miercuri seara, a plecat dintr-un centru de plasament din Alba Iulia şi nu s-a mai întors.

'În seara zilei de 30 octombrie, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de reprezentantul unui centru de plasament din municipiu, cu privire la faptul că, în seara aceleiaşi zilei, minora (...) în vârstă de 15 ani a plecat din centru şi nu a mai revenit', se menţionează într-un comunicat transmis, joi, Agerpres, de către IPJ Alba.

Potrivit sursei citate, imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activităţile specifice în vederea depistării ei, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel