Incredibil! Minoră de 13 ani, înjunghiată de un tânăr de 20 de ani, din Giurgiu, de 20 de ori. Are tăieturi inclusiv pe față și scalp
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Tânărul în vârstă de 20 de ani acuzat că a înjunghiat o minoră de 13 ani a fost reţinut.

Bărbatul este reținut pentru 24 de ore, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a informat, vineri, IPJ. IPJ Giurgiu anunţă că în cursul zilei el va fi prezentat unităţii de parchet competente, cu propuneri procedurale.

Joi, Poliţia municipiului Giurgiu a fost sesizată despre faptul că, în localitatea Frăteşti, o minoră de 13 ani ar fi fost înjunghiată de către un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Bucureşti. Tânărul a fost prins de poliţişti la scurt timp.

Peste 20 de plăgi tăiate

Fata a ajuns la spital cu peste 20 de plăgi tăiate şi a fost transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, potrivit reprezentanţilot Spitalului Judeţean Giurgiu.

"Pacienta de 13 ani - agresiune fizică din relatările ei, cu multiple plăgi tăiate (peste 20): scalp, cervical posterior şi bilateral, faciale, torace posterior, membre superioare bilateral şi genunchi stâng. S-a practicat sutura hemostatică în sala de operaţii pentru o parte dintre ele, ulterior transferată către Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu', conştientă, cooperantă, stabilă hemodinamic şi respirator", au transmis, joi, reprezentanţii Spitalului din Giurgiu, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel