Minor din Braşov, înfometat de tatăl său
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Copil din Braşov, înfometat de tatăl său
Copil din Braşov, înfometat de tatăl său
Un băieţel în vârstă de numai şase ani a trecut prin momente de coşmar, după ce tatăl lui l-a înfometat şi umilit, o zi întreagă, dintr-un motiv incredibil. Întors de la şcoală, băiatul nu ar fi reuşit să ajungă la toaletă, motiv pentru care a urinat pe covorul din cameră.     

Tatăl micuţului (31 de ani) s-a întors de la serviciu şi a decis să îi aplice fiului său o corecţie atât pentru urina de pe covor, cât şi pentru un zvon pe care l-a auzit despre copilul său care ar fi furat sticla de apă a unui coleg de la şcoală.

Au urmat momente de coşmar pentru băieţelul de şase ani. Tatăl l-a lovit cu un băţ peste faţă şi cu un lighean peste picioare. Bărbatul a continuat să îşi umilească fiul: l-a pus la colţ cu mâinile ridicate, timp de o oră şi jumătate, scrie observator.tv. 

Tatăl minorului înfometat, arestat preventiv 

De asemenea, în ziua respectivă, bărbatul nu i-a dat fiului său să mănânce drept o 'lecţie' pentru a-şi revizui comportamentul pe viitor, notează brasovtv.com.

Copilul a avut nevoie de 4 zile de îngrijiri medicale, iar tatăl său a fost audiat la Poliţie şi ulterior reţinut pentru rele tratamente aplicate minorului. Tribunalul Braşov a decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile pe tatăl agresiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel