Minodora, victimă a hărțuirii, din cauza situației materiale: "M-a lovit destul de tare că m-am învinețit..."
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Artista de muzică de petrecere a dezvălui că în copilărie a fost hărâuită din cauza situației financiare precare.

Faimoasa cântăreață a recunoscut că viața i-a oferit multe obstacole de-a lungul anilor, chiar și în copilărie s-a confruntat cu multe situații dificile. 

„O fată m-a lovit. Era o fată care venea cu câte 2-3 sandvișuri la ea, eu întotdeauna am fost mâncăcioasă, drept dovadă că am avut 100 de kilograme 20 de ani.”

„A făcut ce a făcut și m-a lovit odată, dar m-a lovit destul de tare că m-am învinețit la cot, la mână, nu știu. Am păcalit-o 'Dacă nu-mi aduci și mie un sandviș în fiecare zi te spun că m-ai lovit'. Am păcalit-o pe fata aia și mi-a aud vreo două săptămâni sandvișuri la școală”, a spus Minodora. 

Adevărul despre despărțirea de Cătălin Arabu

Minodora a vorbit și despre relația cu Cătălin Arabu, alături de care era aproape să se căsătorească

„A fost o relație frumoasă, nepotrivire de caracter, efectiv. Dacă ideile nu coincid, nu putem conviețui. Dacă după o perioadă de timp nu vezi viața în același fel, nu e ok. Ne blocam la prea mult. De exemplu, prea multă prietenie cu cutare și cu cutare și cu cutare.

„Eu sunt omul măsurii și merg pe următoarea idee: în viață trebuie să ai o limită. În orice. Iar el nu prea avea măsură. Și existau disensiuni, discuții”, a declarat Minodora într-un interviu acordat lui Mihai Ghiță, citat de viva.ro.

Cum a slăbit 40 de kilograme în doi ani

Minodora pare că a întinerit cu 20 ani, după ce și-a schimbat total stilul de viață.

„Fac și sport și masaj pentru că nu e nicio frumusețe să slăbești și să rămână surplus de piele, însă este foarte greu pentru că eu am dat foarte multe kilograme jos, de la 100 de kilograme, sunt la 62 acum, merg spre 60 de kilograme.”

„Operația de tăiere de stomac nu este o operație ușoară, să știți! Este o frustrare în permanență pentru că nu mai poți mânca, mănânci foarte puțin. Dacă mănânci încontinuu așa cum am mâncat eu, din nou ți se mărește (n.r stomacul) și din nou te îngrași.”

„Trebuie știut foarte clar, că și cu această tăiere de stomac, dacă nu ai reguli și nu păstrezi niște limite, te reîngrași automat, este ca un balon de elastic. Dacă știi că nu ești conștiincios și nu respecți anumite lucruri, nu te opera de stomac!” spunea Minodora la Acces Direct, la începutul anului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel