Data actualizării:
Data publicării:

Minodora a împodobit deja bradul de Crăciun și a decorat casa: "Nu am luat-o razna!"

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Minodora a pregătit, deja, casa pentru sărbătorile de iarnă.

"Am în ochi numai roșu și doar moși. De două zile am început. Există o explicație, nu am luat-o razna! În două săptămâni, plec în America și stau o lună. Am făcut un sondaj de opinie. I-am întrebat pe băieții mei dacă vor ca, în momentul când intrăm în casă, să vedem casa decorată și au spus că da. Nu mai participă nimeni la acțiune.

Ei nu știu. Mai cumpăr în fiecare an doar ce apare nou și fac combinații. Când am timp, între Crăciun și Revelion, schimb decorațiile și nu mai vezi niciun moș, doar steluțe sau altceva, am o colecție. Îmi place. Totul pus la punct pentru mine este liniște, pace, lumânări parfumate, muzică ambientală. Eu nu mă uit la televizor", a declarat Minodora, la Xtra Night Show.

Întrebată dacă decorarea casei și sărbătorile îi amintesc de copilărie, vedeta a mărturisit că nu, pentru că situația materială pe care o avea atunci nu era una tocmai bună.

"Nu mă conectează cu copilăria. Că nu aveam așa ceva. Aveam trei bomboane de pom din pungile luate de mama de la muncă. Mirosul de portocale îmi place, că tânjeam după el. Acum, mă bucur că am. Dacă veniți la mine în vizită, să veniți cu multe kilograme de portocale”, a spus cântăreața.

Cele mai triste sărbători din viața Minodorei

Anul trecut, artista a petrecut primele sărbători fără mama ei, după ce, în luna septembrie, aceasta se stinsese din viață.

 "Mă pregătesc ca în fiecare an, cu casa decorată, cu tot. Însă pentru mine o să fie sărbători triste. Sunt primele sărbători fără mama mea, pe care am pierdut-o.  (...) Vor fi cele mai triste sărbători din viața mea. Trebuie să fiu puternică pentru ea, mi-a zis: "Mamă, eu la un moment dat nu o să mai fiu'. Eu nu acceptam discuția cu ea despre acest subiect. A zis: "Da, mamă, nu o să mai fiu. Te rog frumos, în momentul în care se întâmplă, faci ce este de făcut, 2-3 zile pui totul la punct cum se face omenește, iar dacă imediat după trebuie să urci pe scenă, să îți faci meseria, te rog să te duci să cânți și să îți faci treaba! Să nu te aud că nu te-ai dus și nu ți-ai făcut meseria!" Nu am cum să nu fac așa, căci Mica întotdeauna m-a vrut acolo unde trebuie și s-a luptat pentru mine", povestea, atunci Minodora, pentru ego.ro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Minodora (@minodorartist)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel