Ministrul Sănătăţii, mesaj pentru medicii de familie din România. "Le mulţumesc pentru profesionalism şi implicare"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Alexandru Rafila
Facebook Alexandru Rafila
Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii, le-a mulţumit medicilor de familie din România pentru profesionalismul de care dau dovadă şi spune că dotarea completă a cabinetelor lor din fonduri din PNRR va fi realizată până la finalul anului. 

"Astăzi sărbătorim medicii de familie, cărora le mulțumesc pentru profesionalism, implicare în alinarea suferinței și vindecarea pacienților din comunitățile în care își desfășoară activitatea.

Voi sprijini, alături de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, menținerea veniturilor pentru medicii de familie și diversificarea serviciilor medicale pe care le fac.

Deja multe din cele 2600 de cabinete de medicină de familie sunt renovate cu fonduri din PNRR, iar dotarea lor completă se va face până la sfârșitul acestui an. Cel mai important, pentru medicii de familie, este să fie sprijiniți de autoritățile locale acolo unde își desfășoară activitatea și să fie parte a comunității.

Cabinetele de medicină de familie din comuna Bălțați din Iași au fost renovate prin programul Ministerului Sănătății și cu sprijinul primarului din localitate, Vasile Aștefanei. Le mulțumesc Dr. Lorena Handrache și Dr. Dragoș Hoescu, pentru dedicarea și profesionalismul cu care își tratează pacienții", a scris Alexandru Rafila pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel