Ministrul Petre Daea și telefonul care l-a făcut să dea toți banii: M-am dus la el. Plângea și spunea că nu se gândea că va fi ajutat
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Petre Daea
Petre Daea
Petre Daea, ministrul Agriculturii, a făcut o dezvăluire în premieră la DC News și DC Business.

„E o poveste lungă. M-am dus în teren, m-am dus la oameni. Intram în curte și le spuneam că sunt ministrul Agriculturii. Am fost în absolut toată țara. Nu există județ în România în care eu să nu fi fost la un legumicultor în curte. Haideți după mine!", a spus ministrul Agriculturii, marți, în cadrul interviului acordat în exclusivitate pentru DC News și DC Business.

Ulterior, a dezvăluit ce a urmat după un telefon pe care l-a primit când se afla într-o ședință. „Era un copil de la Călărași. I-a luat tornada solarul, lemne, toată construcția. A lăsat pământul gol. Plantele, săracele, au rămas pe sol. Primesc telefon. Eram într-o ședință de lucru dimineață. I-am spus unui consilier să facă un tabel cu nume, prenume, suma și semnătura.

E prima dată când spun acest lucru.

Zic: eu am 200 lei în buzunar. Faceți și voi un tur de masă, să vedem cât aveți, să-i dăm băiatului că are 36 de ani și un copil de șase ani. Până îi facem documentele, se duc roșiile, se termină, nu mai face nimic. Am reușit, rugând și funcționarii din subordine. I-am trimis banii. Nu spun câți.

După două luni și ceva, m-am dus la el și am văzut solarul. Plângea și spunea că nu se gândea că românii lui îl vor ajuta să iasă din necaz”, a povestit ministrul Petre Daea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel