Cum trebuie să se îmbrace o liberală pentru a avea succes în politică
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, cu ocazia unei reuniuni la Băile Herculane, le-a recomandat colegelor de  partid să nu mizeze pe o ținută extravagantă, "cu o fustă din care ţi se văd chiloţii şi cu un decolteu până la buric", pentru a avea succes în politică, deoarece rezultatul va fi unul negativ.

„Eu cred că în primul rând trebuie să vrei să fii în faţă. A fi în faţă nu înseamnă întotdeauna să primeşti osanale, să ţi se deschidă uşi sau să ţi se spună cuvinte de laudă. A fi în faţă înseamnă să primeşti toate loviturile tu şi să nu le primească şi cei care te-au urmat crezând în tine. În altă ordine de idei, este bine să ne îngrijim întotdeauna, să fim îmbrăcate corect, să fim curate, aranjate şi mai ales să avem o ţinută decentă. Oricât de frumoase am fi, oricât de tinere, oricât de perfecte am fi la corp, dacă ai să te duci în faţa unui bărbat cu o fustă din care ţi se văd chiloţii şi cu un decolteu până la buric, niciodată nu o să se uite la tine decât ca la o femeie şi atât. Nu o să vadă în tine un adversar, un pericol, un tovarăş de grup. Aveţi foarte mare grijă, pentru că acest lucru vă va da demnitate”, a recomandat Mariana Câmpeanu femeilor din organizaţiile teritoriale ale PNL, citează expressdebanat.ro.

În acest sfârșit de săptămână, liderii organizaţiilor judeţene de femei din PNL şi-au dat întâlnire la Băile Herculane, pentru un seminar în cadrul căruia au învăţat cum să devină lider pe scena politică şi să câştige încrederea electoratului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel