Ministrul Mediului, anunț de ultimă oră despre programele Rabla și Rabla Plus
Autor: Andreea Marinas | Publicat pe: 10 apr 2017, 10:45
WhatsApp
Programele Rabla și Rabla Plus încep dupa Paște.

Românii care au mașină mai veche de zece ani vor putea, începând cu aproximativ 10 mai, să acceze programele Rabla și Rabla Plus.

Ministerul Mediului are acum postat pe site ghiduld e finanțare pentru cele două programe, ghid care este în dezbatere.

„Preluăm, pe cât este posibil, toate observațiile care sunt făcute prin Facebook, email-uri, faxuri sau prin alte mijloace, astfel încât, în momentul în care dezbaterea publică este gata, pe data de 24 aprilie, să fim gata și cu ghidul și cu procedura întocmai”, a declarat luni Grațiela Gavrilescu în direct la Antena 3.

[citeste si]

G Ad:

Ministerul Mediului pune la bătaie pentru programul Rabla 180 de milioane de lei. Fiecare român sau fiecare companie care are mașină mai veche de zece ani poate să primească o primă de casare de 6.500 Ron, la care se poate adăuga un ecobonus de 1.000 Ron pentru mașinile care au emisii până în 98 de grame CO2 și încă un ecobonus de 1.500 Ron pentru mașinile hibrid. 

„Cetățenii sau persoanele juridice care doresc să își cumpere mașină electrică beneficiaiză de o primă de 10.000 de euro și au posibilitatea să beneficieze și de ce 6.500 de lei care înseamnă prima de casare”, a mai spus ministrul Mediului luni dimineață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro