Ministrul Justiției: „Mare grijă la ce faceți”. Alina Gorghiu povestește cazul unui fugar ce a fost adus în țară
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: George Eduard Caramiciu
WhatsApp
Foto cu rol ilustrativ: Kindel Media/ Pexels
Foto cu rol ilustrativ: Kindel Media/ Pexels
Alina Gorghiu a postat un videoclip de 50 de secunde în care relatează aducerea unui fugar din Spania în România. Inculpatul a spart 2 bancomate și a furat o mașină.

Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a postat un videoclip prin care relatează cum un alt fugar din afara granițelor țării a fost adus în România. Cel în cauză, a furat o mașină, după care a încercat să spargă 2 bancomate ale unor bănci.

„În fiecare săptămână vă spun povești inedite cu tot felul de fugari. Fugarul pe care am reușit să-l aducem azi-noapte este unul cu o poveste mai specială pentru că a gândit în maniera următoare: De ce să scoți bani de la bancomat, când poți lua bancomatul cu totul? Așa a gândit fugarul nostru de astăzi. A furat o mașină și a spart, nu unul, ci două bancomate. A fost condamnat de justiția din România la 9 ani și 28 de zile închisoare. S-a gândit să scape de pedeapsă și a fugit în Spania. Autoritățile l-au identificat și am reușit să-l extrădăm. Acum, se află în penitenciarele din România. Mare grijă la ce faceți”, a preciat ministra Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel