Ministrul Educației, intervenție după ce a făcut Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alexandru Cumpănașu
Alexandru Cumpănașu
„Este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educație foarte greu încercat, cu probleme cronice”, a spus, luni, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, întrebat despre activitatea lui Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok.

Întrebat, luni seară, cum vede activitatea lui Alexandru Cumpănașu pe Tik Tok, Sorin Cîmpeanu a spus că în educație sunt probleme multiple și foarte serioase, iar subiectul discutat „este o problemă importantă, este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educație foarte greu încercat, cu probleme cronice. Este nevoie mai mult ca oricând de solidaritate între elevi, părinți și profesori și intervin astfel de factori perturbatori care induc dezechilibre majore de care nu avem nevoie”.

Ministrul Educației a adăugat că acum câțiva de ani jumătate de țară avea o relație „normală pe acest subiect”, dar între timp această normalitate a dispărut cu totul.

„Mă delimitez clar de această abordare și îndemn la solidaritate, la înțelegere pentru că avem foarte multe lucruri de recuperat”, a spus, la Digi 24, ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel