Ministrul de Externe al Iranului a răspuns întrebărilor „deschise” pe Clubhouse. Posibil candidat la prezidențiale
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Aplicația Clubhouse
Foto: Aplicația Clubhouse
Ministrul de Externe al Iranului a folosit platforma socială Clubhouse pentru a răspunde întrebărilor în fața a 8.000 de spectatori, într-o mișcare văzută de unii drept de o transparență fără precedent, în timp ce alții o consideră o înscenare cu întrebări foarte precis selectate.

Potrivit The Guardian, Javad Zarif este cel mai recent politician care încearcă Clubhouse, aplicație tot mai populară în Iran, fiindcă populația cere discuții și dezbateri politice. Unii consideră că prezența lui pe Clubhouse este un test electoral pentru o posibilă candidatură la prezidențiale, în iunie. Însă, el a negat că vrea să participe și a insistat că nu are capacitățile personale necesare.

Sesiunea s-a concentrat pe înțelegerea dintre Iran și China semnată în weekend, dar întrebările au fost variate. Ministrul a stat până după miezul nopții, chiar dacă a recunoscut că de obicei se odihnește de la 22:00. „Eu nu sunt bogat ca voi și am reușit doar să obțin software-ul beta care permite celor cu Android să folosească aplicația acum două ore”, a spus Zarif, recunoscând astfel că nu are un iPhone.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel