Ministrul Cîmpeanu și primarul Băluță au rezolvat scandalul de la „Gheorghe Șincai”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Sorin Cîmpeanu și Daniel Băluță au rezolvat criza din cadrul liceului bucureștean. Anul se va încheia la locația din Tineretului, iar viitorul an școlar va începe în altă clădire/locație
Sorin Cîmpeanu și Daniel Băluță au rezolvat criza din cadrul liceului bucureștean. Anul se va încheia la locația din Tineretului, iar viitorul an școlar va începe în altă clădire/locație
Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, au ieșit la declarații după discuțiile de la Colegiul „Gheorghe Șincai” din Bcuruești.

După discuții, Cîmpeanu a declarat că semestrul II al anului școlar 2020-2021 se va termina în locația din Tineretului fără a perturba procesul de învățământ. „Această intenție va face obiectul unui protocol semnat de către școală, Inspectorat, Primărie și Minister, prin care toți părinții și toți elevii să aibă garanția că acest semestru se încheie în această locație în cele mai bune condiții. Pentru viitor, domnul primar va prezenta 3-4-5-6 variante, va detalia domnia sa, pe care, în dialog cu reprezentanții profesorilor, elevilor și părinților, le vor analiza pentru a se lua cea mai bună soluție acceptabilă”, a transmis Cîmpeanu, în fața liceului cu pricina.

„Apreciez și mulțumesc colectivului de cadre didactice care, chiar dacă au păreri împărțite, cu toții au fost de acord să reia cursurile normal începând cu ziua de luni”, a continuat ministrul. „Cea mai importantă parte a zilei de astăzi este că, în cele din urmă, toată lumea a înțeles că aici este o problemă legată de siguranța copiilor și de siguranța profesorilor. De aici, celelalte soluții de relocare vin de la sine”, a transmis și primarul Băluță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel