Ministrul care demisionează din cauza unei relaţii cu o femeie mult mai tânără
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
foto ilustrativ pexels
foto ilustrativ pexels
Ministrul norvegian al apărării, Odd Roger Enoksen, demisionează din cauza unei relaţii sexuale pe care a avut-o cu o femeie semnificativ mai tânără în urmă cu mai mulţi ani, informează DPA sâmbătă. 

Demisia ministrului a fost o decizie corectă şi necesară după ceea ce a ieşit la iveală în acest caz, a declarat sâmbătă presei premierul Jonas Gahr Store, fără a comenta detaliile. Store a declarat că nu l-ar fi numit niciodată pe Enoksen dacă ar fi ştiut de relaţia respectivă atunci când a format guvernul în octombrie 2021.

Odd Roger Enoksen, acum în vârstă de 67 de ani, a confirmat că a avut o relaţie cu o tânără şi că a regretat acest lucru

Odd Roger Enoksen, acum în vârstă de 67 de ani, a confirmat anterior ziarului Verdens Gang că a avut o relaţie cu o tânără şi că a regretat acest lucru.

Când a cunoscut-o pe tânără

El a cunoscut-o pe studentă în 2005 la o reuniune în nordul Norvegiei, înainte ca ea să-l întâlnească din nou într-o excursie şcolară la parlamentul norvegian. Enoksen avea 50 de ani la acea vreme, în timp ce tânăra avea doar 18 ani. După acea excursie, cei doi ar fi început o relaţie sexuală. Enoksen a declarat pentru Verdens Gang că şi miniştrii pot avea o viaţă privată şi o relaţie extraconjugală.

Femeia a spus că a simţit ruşine, vinovăţie şi teamă că nimeni nu-i va crede povestea

El nu a avut o poziţie de putere asupra ei. Femeia, pe de altă parte, a spus că relaţia i-a modelat viaţa timp de 15 ani şi că a simţit ruşine, vinovăţie şi teamă că nimeni nu-i va crede povestea.

Enoksen a fost membru al parlamentului din partea Partidul său agrar de centru în 2005 şi a fost numit ministru al petrolului şi energiei la sfârşitul aceluiaşi an. El este ministru al apărării în guvernul lui Store de la sfârşitul anului 2021, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel