Urmărește emisiunea live
Ministru: Introduc, în premieră mondială, pisica mea personală
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Pe 8 august a fost Ziua Internațională a Pisicilor. Cu acest prilej, ministrul Ionuț Vulpescu și-a amintit o întâmplare despre motanul său favorit.

"Voiam să postez ceva despre Olimpiada de la Rio. Dar, deschizând Facebook-ul, am înțeles imediat că azi e Ziua Internațională a Pisicilor. Şi, cum, dacă nu pui o pisică pe Facebook se cheamă că nu exişti, introduc, în premieră mondială, pisica mea personală. E o fotografie din anul Olimpiadei de la Seul, cu Alcibiade, motanul meu favorit forever, alături de care am crescut, am jucat ping-pong şi am făcut mai toate năzbâtiile frumoase ale copilăriei.

[citeste si]

Alcibiade a ascultat atât de mult "Europa Liberă", încât sunt sigur că s-a bucurat la Revoluție. A murit într-un accident rutier, pe o criză sentimentală, în toamna lui 1991. Era în vremea când la București se instala primul guvern tehnocrat, condus de Theodor Stolojan. Mă tem că farmecul scrâșnit al premierului de atunci l-a demoralizat la fel de tare ca decepțiile în dragoste, pe bietul Alci.

Ştiam toți că Alci nu mai e, dar nimeni nu vorbea despre asta. Urma examenul meu la Seminar, şi ai mei voiau să mă protejeze. Era tăcerea de după marile despărțiri...", a povestit Ionuț Vulpescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel