Minifotbalul nu e chiar... mini! Număr uriaş de sportivi legitimaţi la sportul care ne-a făcut campioni mondial
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Fotografie de la Jonathan Petersson: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/iarba-gazon-paji-te-seara-399187/
Fotografie de la Jonathan Petersson: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/iarba-gazon-paji-te-seara-399187/
Preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, Ioan Onicaş, a venit cu cifrele. Numărul echipelor de minifotbal şi numărul sportivilor legitimaţi arată că, de fapt, minifotbalul nu e chiar... mini!     

„Avem peste 2000 de echipe de minifotbal, înregistrate în circuitul competiţiilor noastre. Avem aproximativ 30.000 de jucători legitimaţi, care pot fi verificaţi la orice oră. Suntem foarte bine organizaţi, există transparenţă, se poate verifica în ce competiţii joacă jucătorii noştri, câte goluri marchează, câte meciuri joacă. 

Există foarte multă atractivitate. Cei care au acces la acest sport provin din toate mediile, indiferent de vârstă sau pregătire. Se pot înscrie într-o echipă de minifotbal, şi asta e foarte important. Când intră pe teren, chiar dacă nu vorbim de competiţii majore, se simt importanţi, se simt sportivi. 

Cred că noi avem meritul că le-am dat această posibilitate, să le creem un cadru legal în care să îşi poată desfăşura activitatea sportivă, să îşi reprezinte campionatul, judeţul, la competiţiile naţionale sau internaţionale", a declarat Ioan Onicaş la DC Sport. 

VEDEȚI MAI MULTE PE DC SPORT - https://www.dcsport.ro/minifotbalul-nu-e-chiar-mini-numar-urias-de-sportivi-legitimati-la-sportul-care-ne-a-facut-campioni-mondial_1879.html?fbclid=IwAR3BY9VvrvAdskZy4bYrTiVYNFH9_ykyv3_wz_58BubdBz7Pq95yJqGvW0U

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel