Minciuna pe care o cred tot mai mulți tineri fără studii. De ce ajung să-l vadă pe Ceaușescu drept erou
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Arhive Publice
Foto: Arhive Publice
Mediul online vine cu capcane imense pentru tinerii care nu au studii și cred orice citesc din surse îndoielnice pe Internet.

Există campanii în mediul online tot mai agresive care îl discreditează pe Regele Mihai I și îl pun într-o lumină favorabilă pe fostul dictator Nicolae Ceaușescu. Jurnalista Camelia Csiki a vorbit la DC News TV despre acest subiect sensibil, fiindcă fenomenul prinde tot mai mult la tinerii fără studii.

„Am postat un material și o doamnă, într-adevăr mai în vârstă, mi-a scris în mod agresiv: Uniforma lui Ceaușescu unde este, ați ascuns-o? Era vorba despre uniformele celor care au luptat în răzbi”, a spus Camelia Csiki.

Jurnalista a oferit explicația logică și de bun simț, pentru care a fost „certată” de interlocutoarea sa. Vezi întregile declarații și context despre propaganda care se face în mediul online împotriva Regelui Mihai I pe DC News TV.

VEZI ȘI: Paștele în Familia Regală. Camelia Csiki, dezvăluiri despre Regele Mihai, dar și despre întâlnirea cu Regele Charles al III-lea, la #Rezist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel