Millie Bobbie Brown, proaspăt devenită majoră, vorbește despre relația cu actorul Henry Cavill. ”Îl cunosc pe Henry”
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Facebook (Millie Bobby Brown)
Sursă foto: Facebook (Millie Bobby Brown)
Millie Bobbie Brown a vorbit despre relația sa cu co-starul Henry Cavill. 

Millie Bobby Brown a vorbit despre „relația ei adultă” cu co-starul Henry Cavill. Actrița din Stranger Things joacă alături de Henry în filmele Enola Holmes, al doilea fiind lansat pe Netflix pe 4 noiembrie. Dar adolescenta, proaspăt devenită majoră, spune că a trebuit să se obișnuiască să aibă „limite mai stricte” în prietenia ei cu Henry, care la 39 de ani este cu  20 de ani mai în vârstă.

Aceasta compară relația ei cu Cavill cu cea dintre ea și co-starurile Stranger Things, alături de care a crescut, deoarece s-au cunoscut toți când erau copii. Ea a dezvăluit că nu are voie să pună întrebări despre viața lui personală și a spus că Henry a pus „termeni și condiții” prieteniei lor.

Într-un interviu pentru Deadline citat de Mirror, Millie a spus: „Cu Henry se simte ca o relație adevărată de adulți. Ca o prietenie foarte bună, una cu adevărat sănătoasă. Unul pentru care avem termeni și condiții. Îl cunosc pe Henry. Are termeni și condiții. Nu am voie să întreb despre viața lui personală. Îmi spune, „Millie, taci. Nu.” Și eu zic: „Am înțeles”. Lângă copiii din Stranger Things, este diferit. Nu există granițe pentru că toți suntem ca frații. Dar cu Henry, este foarte strict cu mine, ceea ce apreciez.”

L-a scos pe Cavill din zona de confort

Millie a continuat să-și descrie prietenia și a spus că actorul este un „bărbat foarte rațional”, în timp ce ea este „un pic maniacă” în comparație cu el. Când au filmat pentru Enola Holmes, în care Henry îl joacă pe fratele ei mai mare, Sherlock Holmes, ea a dezvăluit că s-a inspirat din relația ei cu el în afara ecranului.

Acest lucru se datorează faptului că în viața reală Henry nu are surori, în timp ce Millie are o soră, un frate mai mic și un frate mai mare. Ea a spus că a implementat multe din ceea ce a învățat în propria dinamică a familiei și a recunoscut că l-a scos din zona lui de confort.

Contul lui Amber Heard a dispărut de pe Twitter, după preluarea lui Musk

Mai mult de câteva persoane au anunțat că părăsesc Twitter după ce Elon Musk a cumpărat compania, iar fosta lui iubită, Amber Heard, pare să se fi despărțit deja de platforma de socializare. Numele ei de utilizator, @RealAmberHeard, nu mai este listat în căutările de pe site. Aceasta și-a anunțat contul prin pagina sa de Facebook verificată pe 10 aprilie 2017: „Acum sunt live pe Twitter. Puteți urmări tweet-urile mele aici - @realamberheard.”

Heard și Musk au făcut publică relația lor în aceeași lună, s-au împăcat după o scurtă despărțire și apoi se pare că s-au despărțit definitiv în aprilie 2018. În timpul verii trecute, actrița a scris pe Twitter, dar și pe Instagram despre pierderea cazului de defăimare împotriva fostului ei soț Johnny Depp. Citește mai multe AICI

Doliu în lumea muzicii: A murit de cancer la 25 de ani. Era fiul unui celebru actor

Muzicianul Cormac Roth, fiul actorului Tim Roth, a murit la vârsta de 25 de ani după o luptă cu cancerul, a anunţat luni familia acestuia, potrivit Theindependent.co.uk şi Variety.com. Cormac "a murit în pace în braţele familiei sale care l-a iubit şi l-a adorat", pe 16 octombrie, a precizat aceasta într-un comunicat.

"Durerea vine în valuri, la fel ca lacrimile şi râsul, când ne gândim la acel băiat frumos de-a lungul celor 25 de ani şi 10 luni în care l-am cunoscut. Un copil irezistibil, vesel, sălbatic şi minunat. Doar recent un bărbat. Îl iubim. Îl vom purta cu noi oriunde vom merge", a transmis familia sa. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel