Militarii, chemați la luptă împotriva ”scârnăviilor portocalii” de către sindicatul disponibilizaților, pe 28 septembrie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SINDICATE - PROTESTE
SINDICATE - PROTESTE

Protestele polițiștilor au dat un exemplu ”negativ” în toate structurile de forță ale statului. Militarii, care pregătesc acțiuni de protest pentru 25 Octombrie, Ziua Armatei, au hotărât să iasă până atunci în stradă. Sindicatul cadrelor militare disponibilizate, dar și structuri ale rezerviștilor își cheamă membrii la mitingul din 28 septembrie. Dacă aruncarea chipiurilor cu însemnele naționale va urma modelul polițiștilor, militarii se arată hotărâți să escaladeze violențele de limbaj, dela ”javră ordinară” la ” ciuma portocalie” și ”scârnăvii portocalii”. Iată conținutul mesajului lansat de filiala București a SCMD:

 

ŢARA se miscă. Să nu stăm deoparte. Acum sau niciodată să ne clădim o altă soartă şi să eradicăm "ciuma portocalie" . In ziua de marti, 28 Septembrie 2010, toate filialele SCMD vor participa, alaturi de celelalte Confederatii sindicale, la actiunile de protest organizate in Piata Victoriei. Sloganul nostru este : "SCÂRNĂVII PORTOCALII, LUATI-VĂ LABELE JEGOASE DE PE SALARIILE ŞI PENSIILE NOASTRE! AŢI FURAT DESTUL!”

Va solicitam sa participati si sa anuntati toti colegii si simpatizantii. Puncul de intalnire va fi la Muzeul Antipa la orele, 11.30.

Cinste Sindicatului Poliţiştilor care azi au demonstrat că se poate. Am văzut şi bucureşteni care au ieşit spontan să-i sprijine. Şi noi ar trebui să mobilizăm cât mai multă lume în ziua de 28.09, pe strazile bucurestene, prin benere şi portavoci.

Dacă sunteţi camarazi adevăraţi  şi vă pasă, să ne întâlnim cu toţii pe 28.09-2010, orele 11.30 în Piata Victoriei. p./Biroul operativ al filialei P.C.M.B. din S.C.M.D.

Vicepreşedinte,

Col(r.) ing. Ceausu Gh

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel