Militar din Craiova, arestat. Bărbatul este acuzat că a vrut să seducă un minor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay
Un militar din Craiova, în vârstă de 51 de ani, a fost arestat sub acuzaţia că a vrut să întreţină relaţii sexuale cu un minor. 

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu că într-o locuinţă din Craiova, un bărbat ar intenţiona să întreţină raporturi sexuale cu un minor. La faţa locului, poliţiştii au l-au găsit pe bărbatul de 51 de ani şi pe copilul în vârstă de 15 ani, din Sadova.

Cei doi au fost duşi la sediul secției pentru cercetări și stabilirea situației de fapt.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale, cercetările fiind preluate de către un procuror din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara, Circumscripția Teritorială Craiova şi ulterior extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la act sexual cu un minor.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani ar fi racolat minorul prin intermediul unei reţele de socializare, în vederea întreținerii de raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorul militar din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara, Circumscripția Teritorială Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la act sexual cu un minor și racolarea minorilor în scopuri sexuale, fiind escortat de poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. Ulterior, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Militar Timișoara care a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, scrie Mediafax.

Ofiţer MAI, arestat şi la Galaţi - a incendiat mai multe maşini 

Un ofiţer din cadrul unei unităţi militare a MAI din judeţul Galaţi a fost arestat preventiv după ce, pe fondul geloziei, a provocat un incendiu care a distrus mai multe maşini aflate în parcarea unui bloc din municipiul Galaţi, informează, miercuri, Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de 26 octombrie, procurorul militar de caz din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi formularea unei propuneri de luare a măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile a inculpatului având gradul de căpitan, în sarcina căruia s-a reţinut comiterea infracţiunilor de distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, fals intelectual şi abuz de autoritate.

VEZI Maşini arse într-o parcare din Galaţi. Vinovatul este un ofiţer MAI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel