Militar cercetat pentru că le-a cerut civililor veniți la vaccinare să-i cumpere băutură, în Craiova
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de tevenet de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de tevenet de la Pixabay
Un militar este cercetat după ce le-a cerut oamenilor veniți la centrul de vaccinare deschis în incinta unei unități militare din Craiova să-i cumpere băutură.

Printr-un apel la numărul unic de urgență 112, o femeie a sesizat că un militar cere civililor să-i cumpere băutură, la centrul de vaccinare deschis în incinta unei unități militare din Craiova.

Șocată de comportamentul subofițerului, femeia a povestit că militarul le spunea oamenilor: „Ţine 10 lei şi ia-mi şi mie nişte votcă. Te rog eu, nu pot pleca din post! Uite, e magazinul ăsta peste drum. Te întorci imediat şi te vaccinezi”.

Venise să se vaccineze anti-Covid la centrul deschis în incinta Brigăzii Multinaţionale Sud-Est UM 01083 din Craiova.

„Am văzut că un domn a mers şi i-a cumpărat băutura”

Ea le-a mai povestit polițiștilor că cei mai mulți dintre cei rugați au refuzat, dar până la urmă, un bărbat s-a dus și i-a cumpărat băutura.

Am rămas şocată când am văzut ce făcea. Cum să ceri oamenilor veniţi să se vaccineze să meargă să cumpere băutură? Cei mai mulţi l-au refuzat, dar am văzut că un domn a mers şi i-a cumpărat băutura. Mi se pare inadmisibil, de aceea am sunat la 112.”, a adăugat ea.

Reacția IPJ Dolj

Reprezentanții IPJ Dolj au transmis că „Am primit un apel la 112 marţi dimineaţă. O femeie a reclamat că este la centrul de vaccinare de la UM 01083 şi un subofiţer i-a cerut să meargă să-i cumpere nişte băutura. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, dar in momentul în care au ajuns nu au mai găsit-o pe femeie. Au reuşit să o contacteze ulterior şi aceasta a explicat de ce a sunat la 112.”

Conducerea Unității Militare a fost informată și s-a dispus demararea unei anchete interne. Pe perioada cercetărilor, subofițerul a fost suspendat din funcția de registrator, potrivit Adevărul.

O femeie a fost dată afară din armata britanică după ce a băut și și-a strangulat soția

O femeie militar de 32 de ani a fost dată afară din armata britanică după ce a strangulat-o pe soția sa și a lovit-o cu capul în gură, pe fondul consumului de alcool. 

Conform The Sun, Renee Mulcahy s-a declarat vinovată după ce și-a bătut nevasta, cât era beată, în casa lor din West Sussex, Marea Britanie. Cele două s-au întâlnit în 2012, înainte ca Mulcahy să se alăture armatei, în 2017. S-au mutat împreună în 2018 și s-au căsătorit în același an.

Procurorul Lyndsay Zalkin a transmis că prima bătaie a avut loc după o ceartă în legătură cu cantitatea de băutură consumată de militar în acea seară. Aceasta a apucat-o pe soție de gât și a jignit-o. În 2019, alte bătăi au culminat în plecarea soției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel