Milionară la doar 25 de ani după o decizie radicală! - FOTO
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Jill DeConti, o tânără de 25 de ani din SUA, a făcut anul trecut o schimbare majoră în viața ei.

A renunțat la o slujbă bine plătită în finanțe ca să se bucure de viață pe deplin pritnr-o călătorie în jurul lumii. Deși aceasta cheltuiește sume impresionante pentru a se plimba în cele mai exotice locuri din lume, în mod suprinzător, pasiunea ei pentru călătorii a făcut-o milionară.

Tânăra a recunoscut pentru tabloidul britanic Daily Mail că avea o slujbă destul de bună, însă se săturase de rutină și și-a dorit mai multă aventură în viața ei, fapt pentru care a plecat într-o călătorie în jurul lumii.

Totodată, ea publică poze din toate călătoriile ei, pe contul de Instagram TheLuxeTravelers, care are peste 5.000 de urmăritori, iar în scurt timp a ajuns să câștige bani frumoși de la propria companie de marketing online și vinde tot felul de obiecte, pe care le-a achiziționat în călătoriile ei, pe mai multe platforme online, precum Amazon, eBay și Sears.

Jill a publicat și un e-book unde vorbește despre experiențele ei și le dă sfaturi altor oameni, propunându-le locuri pe care să nu le rateze, dacă se hotărăsc să călătorească într-o anumită zonă. Pe lângă toate acestea, tânăra este sponsorizată de mai multe companii care își doresc să-și facă reclamă pe contul ei de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel