Miliardar mort în timp ce îşi plimba câinele. Suspiciuni de asasinat
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Miliardarul rus Dmitry Obretetskiy și-a pierdut viața  într-un accident rutier, în timp ce își plimba câinele, într-o localitate situată în apropierea Londrei. 

Poliția din comitatul Surrey a confirmat că Dmitry Obretetskiy (49 de ani), a murit pe 30 noiembrie, în urma unui incident petrecut în Oxshott, un sat în apropiere de Londra, precizează postul CNN.

Grav rănit, miliardarul rus a fost transportat la spital, însă nu a mai putut fi salvat. Cazul lui Obretetskiy este cel mai recent în seria deceselor unor cetăţeni ruşi proeminenţi, stabiliţi în Marea Britanie, notează sursa citată. Polițiștii britanici susțin că trei vehicule au fost implicate în accidentul rutier. Până în prezent, autoritățile nu au arestat nicio persoană, iar o anchetă este în continuare în desfășurare. Apropiații îl descriu pe Dmitry Obretetskiy ca fiind un bărbat „liniştit şi retras". Pavel Borovkov, care este prieten de 15 ani cu miliardarul rus, a confirmat pentru CNN declarațiile făcute pentru site-ul rusesc Life prin care pune la îndoială circumstanțele în care a murit Obretetskiy.

Dmitry Obretetskiy era proprietarul Magnat Trade Enterprise, distribuitorul oficial pentru Mars, Nestle, Procter & Gamble în Rusia. El mutase împreună cu familia sa la Londra în urmă cu mai mulţi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel