Miley Cyrus, gest pentru soțul său
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Vedeta pop Miley Cyrus a participat luni la premiera ultimului film din distribuţia căruia face parte soţul ei, Liam Hemsworth, în locul acestuia, deoarece actorul nu s-a simţit bine, informează Reuters.     

Îmbrăcată într-o rochie lungă de culoare roşie, cu trenă, cântăreaţa a pozat şi a vorbit cu jurnaliştii, alături de celelalte staruri din distribuţia comediei romantice 'Isn't It Romantic', Rebel Wilson şi Priyanka Chopra. La întrebarea care a fost cel mai romantic lucru făcut vreodată, Cyrus, căsătorită cu Hemsworth în cadrul unei ceremonii intime, alături de familie, în luna decembrie, le-a răspuns celor prezenţi: 'Poate asta fac - sunt aici ... îmbrăcată elegant, fără să mă întâlnesc cu cineva, pentru a promova filmul soţului meu. Cred că este destul de bine. Îmi e dator'. 

A cântat alături de Dolly Parton

Cyrus, care a cântat alături de Dolly Parton la gala premiilor Grammy de duminică, nu a dat detalii despre starea sănătăţii lui Hemsworth, precizând doar că acesta 'nu se simte bine'. 'Artiştii depun eforturi pentru a avea grijă de noi. Filmul a fost extrem de important pentru Hemsworth, aşa că trebuia să fiu aici pentru a-l reprezenta', a adăugat ea.      Actorul, cunoscut pentru filmele din seria 'The Hunger Games', şi-a cerut scuze fanilor pe social media pentru că nu a putut ajunge la premiera de la Los Angeles, mulţumindu-i totodată soţiei sale pentru că a participat la eveniment în locul său.      'Îmi pare rău că nu am reuşit să ajung... în seara asta. Am avut parte de câteva probleme de sănătate destul de enervante în ultimele zile. Noroc că am cea mai bună fată din lume să mă reprezinte', a scris el pe Instagram. 

VEZI ȘI:

Miley Cyrus, adevărul despre sarcină. Fotografia a înnebunit internetul

Viața cântăreței Dolly Parton, într-un nou serial Netflix


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel