Mijlocaşul ghanez Christian Atsu, fost la Chelsea, a fost găsit după cutremurul din Turcia. Este în viaţă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Christian Atsu
Facebook Christian Atsu
Fotbalistul Christian Atsu a fost găsit sub dărâmături după cutremurele din Turcia.

Mijlocaşul ghanez Christian Atsu, fost jucător al echipei spaniole Malaga, care s-a transferat anul trecut formaţia turcă Hatayspor, se număra printre cei daţi dispăruţi în urma cutremurului care a lovit luni această ţară, scrie EFE.

Atsu, care a mai evoluat pentru FC Porto şi Chelsea şi a jucat la Malaga în 2016, este căutat după ce clubul nu a mai putut lua legătura cu el.

Fotbalistul african a fost autorul victoriei echipei sale din această duminică împotriva lui Kasimpaşa (1-0).

"Gândurile noastre sunt alături de el şi de familia sa în aceste momente de incertitudine cumplită", se arată şi într-o postare a clubului Malaga.

Pe de altă parte, Kerim Alici a reuşit să iasă dintre dărâmături prin mijloace proprii, iar coechipierii săi, Burak Oksuz şi Onur Ergun au fost salvaţi, precum şi traducătorul Emre Aslan.

Christian Atsu a fost găsit sub dărâmături şi transportat la spital. Acesta ar fi suferit răni la piciorul drept şi a acuzat şi probleme de respiraţie, conform A Bola.

Volkan Demirel, fost portar internaţional şi actual antrenor al Hatayspor, a postat pe reţelele de socializare un mesaj în care a cerut ajutor imediat şi a izbucnit în plâns, scrie Agerpres.

”Hatay este într-o situație dezastruoasă. Spitalele sunt distruse! Suntem neajutorați. Vă rog, ajutați-mă”, a spus Zeynep Demirel, prin intermediul rețelelor sociale.

"Aici este numai suferință, au murit mulți oameni. Vă rog, ajutați-ne! Trimiteți salvări! Nu putem să-i găsim pe cei apropiați. Nu putem face prea multe singuri. Situația este foarte rea și nu doar la Hatay, ci peste tot în jur. Vă rog, ajutați-ne, pentru numele lui Dumnezeu", a spus Volkan Demirel, directorul sportiv al clubului Hatayspor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel