Data publicării:

Mihai Voropchievici, horoscop: Schimbări rentabile pentru o zodie. Întoarcerea cuiva, o bucurie mare

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat jocul viitorului pentru săptămâna care urmează.

Jocul viitorului a fost prezentat în emisiunea „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel.

Săgetător

„Bulgărele de foc pentru Săgetător. Carte mai degrabă pozitivă care simbolizează rapiditatea cu care te vei mișca săptămâna viitoare pentru a obține o schimbare benefică de situație. Te pasc câteva deplasări, dar și în deplasări, și la serviciu, șansa este de partea voastră. O săptămână foarte bună”.

Capricorn

„Râul. Simbolizează reaua credință din partea celor din jur. Posibil un abandon, o trădare. Sunteți prizonierul unei situații și nu puteți face mare lucru pentru moment. Încercați să lăsați iluziile la o parte. Spuneți ce aveți pe suflet pentru a vă ușura săptămâna”. 

Vărsător

„11. Clepsidra. Carte instabilă. Săptămână cu o parte bună și cu o parte rea. Dați dovadă și de pasiune. Lăsați duritatea deoparte și încercați să rezolvați toate problemele financiare cu încredere și decizii mai clare. Manevrați mai bine banii pentru că altfel s-ar putea să intre în portofelul altuia”.

Pești

„Elan. 12. Prietenie, sentimente altruiste. Schimbări rentabile. Întoarcerea cuiva, o bucurie mare sau o vizită unde vei găsi posibilitatea să faci multe relații amicale. Asta pentru săptămâna viitoare. Ce va fi în continuare... depinde de voi”.

VEZI ȘI: Jocul viitorului. Mihai Voropchievici, despre o zodie: Fericire, reușită, vă afirmați. Vă vor fi recunoscute meritele - https://www.dcnews.ro/jocul-viitorului-mihai-voropchievici-despre-o-zodie-fericire-reusita-va-afirmati-va-vor-fi-recunoscute-meritele_933265.html

VEZI ȘI: Horoscop 9 - 15 octombrie 2023. Mihai Voropchievici: Zodia cu protecţie divină - https://www.dcnews.ro/horoscop-9-15-octombrie-2023-mihai-voropchievici-zodia-cu-protectie-divina_933254.html

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel