Data publicării:

Mihai Voropchievici, despre cele mai sensibile zodii. ”Vor să fie puternici, dar nu neapărat pentru ei, ci pentru cei dragi”

Autor: DCNews Team | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
captură Antena 3
captură Antena 3
Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre cele mai sensibile zodii din horoscop. Analiza a fost făcută în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena3.

Fiecare din cele 12 zodii are o parte sensibilă, dar sunt unele care sunt ultra-sensibile, explică numerologul Mihai Voropchievici, la Antena3. Potrivit acestuia, cele trei zodii au o caracteristică comună - dorința de a-i proteja pe cei din apropierea lor, iar de aici pleacă și complicațiile pentru ele.

Peștii - Își ascund suferința în spatele unui zâmbet

”Prima zodie din listă ar fi nativii Peștii, care sunt sensibili, dar totodată sunt și empatici.

Ei au lupte interioare din cauza caracterul lor sensibil, dar pentru că sunt și empatici, pur și simplu își protejează apropiații, oricât de grea este durerea lor interioară. Dacă o persoană din zodia Peștilor trece prin într-o perioadă nefastă, își va ascunde suferința în spatele unui zâmbet. Iar până la urmă persoanele din această zodie, Pești, pot "înnota" pentru a ocoli, toate obstacolele, chiar şi zodiile prădătoare care le pot face rău”, arată numerologul.

Rac -  Vor să fie puternici pentru cei dragi

 

Racii, vulnerabili dar protectori, ascund emoții intense sub o armură groasă. Sunt greu de descifrat, în spatele zâmbetului cald, fiind ascunse furtuni sufletești.

”Altă zodie care e plină de tandrețe, dar sunt foarte vulnerabili sunt nativii din zodia Rac.

Vulnerabili, dar totodată protectori datorită carapacei lor, racii sunt plini de tandrețe și grijă față de ceilalți, ascunzându-și emoțiile în spatele unei carapace greu de penetrat.

În spatele unui zâmbet cald, se pot ascunde revoluții, răscoale și furtuni sufletești. Vor să fie puternici, dar nu neapărat pentru ei, ci pentru cei dragi și de multe ori își ascund slăbiciunile pentru a menține ridicat moralul celor din jur. Raci au tendința de a se izola când se simt amenințați”, continuă Mihai Voropchievici.

Balanța - Ușor de rănit în interior

 

Ultimele pe listă sunt persoanele din zodia Balanței, care își ascund adesea sentimentele sub o mască fericită pentru binele celor din jur. Sunt ușor de rănit, dar au metode proprii de a-și aborda sentimentele, arată numerologul.

”Balanțele sunt echilibrate pentru a-și gestiona durerea, dar chiar când sunt deprimate și melancolice, știu să-şi gestioneze suferințele și emoțiile. Persoanele din zodia Balanței sunt persoane care-și ascund sentimentele sub o mască fericită, fiindcă se gândesc la binele celor din jur.

Sunt ușor de rănit în interior, dar au metodele lor de a-și aborda propriile sentimente.

Scurt și la obiect. Întâmplător, la mine în casă sunt toate trei de multe ori și la dublu, dar am învățat cum să creștem împreună, cum să ne ocrotim împreună. Şi, totodată, suntem, și să zic așa, niște "cârje bune" pentru ceilalți din jurul nostru”, conchide numerologul Mihai Voropchievici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel