Mihai Trăstariu și-a pierdut încrederea în oameni după ce a fost prădat de hoți. Își alege cu grijă invitații: "Nu vreau să mai vină oricine!"
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Mihai Trăistariu
Sursa foto: Facebook Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu a trecut printr-o pățanie care i-a dat de gândit în privința persoanelor care trec pragul și susține că este mult mai atent la cei din jurul lui.

„Se vedea că băieții care mi-au făcut probleme erau, cumva, dintr-un sat...din comportament, după îmbrăcăminte. Nu vreau să-i jignesc, dar un om needucat se cunoaște și, automat, au simțit nevoia să plece acasă cu 6 seturi de lenjerii, cu 11 prosoape, cu feonul, cu telecomanda de la TV, cu scrumiere.”

„Parcă nu găseau să cumpere scrumiere la 2 lei! Mi le-au adus înapoi până la urmă, chiar cu țigările în ele.”

„Pur și simplu mi le-au adus grămadă, pentru că i-am amenințat cu poliția și cu pușcăria. Le-am scris că furtul se pedepsește cu pușcărie și că nu mă las până nu îi bag pe toți 20 în pușcărie.”

„Făcusem deja demersurile la poliție, numai că i-am anunțat că am recuperat tot, în afară de o telecomandă. Ei s-au întors din drum! Erau în drum spre Suceava, plecați de o oră din Constanța. Într-o oră s-au întors”, a declarat Mihai Trăistariu pentru WOWbiz.ro.

"Mi-au adus toate lucrurile dispărute, mai puțin telecomanda"

Mihai Trăistariu a sunat la Poliție după ce a constatat că a fost prădat de hoții pe care îi cazase în apartamentele sale de la malul mării.

"Știți de ce am fața asta? Tocmai am prins 20 de infractori! Ei bine, lenjeriile pe care le vedeți în brațele mele au fost recuperate de la turiștii CARE-AU PLECAT ACASĂ CU ELE, AZI DIMINEAȚĂ. Of, Doamne! Ce țară avem! Și câtă sărăcie să fie în România încât să pleci cu lenjeria de la hotel după tine?! Douăzeci de indivizi din Suceava s-au cazat, acum 2 zile, la apartamentele mele de la malul mării. Au închiriat 5 apartamente din 6. Câte 4 în fiecare apartament. Azi dimineață, când au eliberat apartamentele, au fugit aproape cu noaptea în cap și au lăsat ușile deschise.

Au luat cu ei așa: 6 seturi de lenjerii, 11 prosoape, un feon, o telecomandă. În plus, au lăsat o mizerie soră cu moartea. Și au distrus cu foc capacul de la wc. Probabil cu o brichetă sau cu țigara. Am făcut imediat reclamație la Poliție, le-am dat imagini cu chipurile hoților și, între timp, le-am trimis și bandiților mesaj pe watsapp că-i bag în pușcărie pentru furt. După 5 minute, am primit mesaj de la hoți că s-au răzgândit, că se reîntorc din drum și că vin înapoi cu lucrurile furate la Constanța. Mi-au adus toate lucrurile dispărute, mai puțin telecomanda.

De nervi, am urcat prețul pe Booking de la 150 ron pe noapte ... la 230 ron pe noapte. Am gândit că nu mai vreau să primesc oameni de genul ăsta. Un om cu bani nu s-ar preta la un prosop de la hotel. Selecția turiștilor se face din preț! Am vrut să fiu de treabă, dar nu se poate așa! Un om fără educație nu poate fi schimbat oricât ți-ai dori!

În fine... Încă sunt necăjit! E prima dată când mi s-a întâmplat, de când am apartamentele la malul mării. Vara trecută, a dispărut doar o linguriță (era mai deosebită), un prosop, un cearceaf și niște turiști beți au spart cu pumnul unul din pereții de rigips. Am crezut că nu se poate mai rău de atât. Dar timpul îmi dovedește mereu că orice este posibil", a transmis artistul după ce i-a prins pe hoți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel