Mihai Sturzu, ipostază blamată. Episod neștiut povestit de Andronescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ecaterina Andronescu a dezvăluit un episod neștiut până acum despre Mihai Sturzu, președintele Tineretului Social Democrat.

Aceasta a povestit că, la un moment dat, când a venit cu o inițiativă legislativă în Senat, Mihai Sturzu a avut o atitudine agresivă.

"Vreau să spun un lucru despre Mihai Sturzu. A venit cu o inițiativă în Senat și a avut o atitudine atât de agresivă... În Senat, de obicei este un oarecare echilibru al dialogului și este foarte bine că este așa. Domnul Sturzu a avut o atitudine agresivă, ca să folosesc un termen blând referitor la modul în care s-a comportat. El a supărat chiar și pe colegii senatori din PSD.

Agresivitatea lui s-a manifestat mai degrabă la opoziție, dar faptul că ne-a supărat și pe noi m-a făcut să am o discuție cu domnia sa și să încercăm să convenim asupra nevoii de a dialoga. Am încercat să îi spun că putea să câștige mult mai mult în susținerea inițiativei legislative dacă avea o abordare ușor diferită față de cea pe care a avut-o", a spus Ecaterina Andronescu la Digi 24.

VEZI ȘI: Cine este "cântărețul" care i-a denunțat pe liderii PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel