Data actualizării:
Data publicării:

Mihai Pascu a primit o nuielușă de Moș Nicolae. Tatăl șoferului drogat, detalii despre averea familiei: Probabil undeva la 2 milioane de euro / video viral

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: valentynohotyahoo6 TikTok
Foto: valentynohotyahoo6 TikTok
Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai, a fost luat la întrebări de Marian Ceaușescu.

Protestatarul Marian Ceaușescu l-a întrebat pe Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu - tânărul drogat care a ucis doi studenți la Geografie în vară, atunci când a intrat cu mașina în aceștia în localitatea constănțeană 2 Mai - dacă a intervenit telefonic în ziua tragediei.

„Bună dimineața, domnule Pascu. În primul  rând, astăzi, de Moș Nicolae, v-am adus o nuielușă pentru că nu ați fost cuminte“, a spus Marian Ceaușescu.

„Am o întrebare. Există foarte multe voci care spun că în acea zi fatală, tatăl lui Vlad Pascu a intervenit la Poliție ca să-l lase în pace. Este adevărat?“, a întrebat Marian Ceaușescu.

„Nu există așa ceva!“, a replicat Mihai Pascu.

„Mașina era înmatriculată pe numele dumneavoastră și nu avea asigurare. Cum comentați?“, a întrebat Ceaușescu.

CITEȘTE ȘI        -        Tudor Duma, zis 'Maru', dealerul care îi furniza droguri lui Vlad Pascu - trimis în judecată de DIICOT

„Era o mașină de epocă pe care am dat 7.800 de dolari. Acea mașină am luat-o pentru că mașina pe care noi o avem și cu care circulăm nu mai avea baterie. Am venit din Olanda, am rămas fără baterie și am zis să luăm această mașină“, a spus Mihai Pascu.

„Am plecat cu o mașină care nu avea asigurare. Asigurarea pentru o mașină de epocă este gratuită. Este o neglijență din partea mea. Nu m-am uitat pe acte, dar asigurarea pentru accidente cu victime nu oferă nimic“ , a adăugat Mihai Pascu.

„Întrebarea esențială! Ați intervenit telefonic pentru a fi lăsat liber băiatul și să nu i se ia talonul mașinii, numerele?“, a întrebat Ceaușescu.

„Nu a existat așa ceva! Cred că în Constanța am fost doar de cinci ori pe parcursul vieții mele. Mie nu-mi place litoralul din România“, a spus Pascu.

„Ați sunat la Poliție ca să-l lase în pace?“, a insistat protestatarul Ceaușescu.

„De unde să sun? Nici nu am vreun număr de telefon. Multe s-au vehiculat, la fel ca cele vizavi de banii pe care îi am“, a replicat Pascu.

„Câți bani aveți?“, a continuat Marian Ceaușescu.

„Dacă mi-aș vinde tot, probabil că aș ajunge undeva la 2 milioane de euro“, a spus Pascu.

„Se spune că ați fost cămătar. Cum comentați?“, a întrebat Marian Ceaușescu.

„Am două apartamente! Nu există așa ceva“, a completat Mihai Pascu.

CITEȘTE ȘI       -      Mandatul de arestare preventivă pentru Vlad Pascu, prelungit de Judecătoria Mangalia

@valentynohotyahoo6

Pascu Mihail, răspunde la întrebararea dacă a intervenit  telefonic în ziua tragediei din stațiunea 2 Mai.

♬ sunet original - [email protected]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel