Urmărește emisiunea live
Mihai Morar, replică pentru Claudia Pavel (Cream): Un nimeni cu ifose de vedetă hollywoodiană
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Moderatorul Tv Mihai Morar o descrie pe cântăreața și actrița Claudia Pavel drept un "nimeni" cu "ifose" și o acuză de minciună.

Reacția lui Morar survine după ce Claudia Pavel (Cream) a pretins că moderatorul Tva înjurat-o la capătul emisiunii în care a fost invitată, spunându-i pe un ton de reproș că are un copil mulatru.

"Respectiva a stat în emisiune pentru că am prelungit cu voia mea momentul din emisiune în care o aveam invitată pe mămăiţa de 84 de ani amendată de poliţia locală pentru că vinde pătrunjel în piaţă! Şi crede-mă, pentru mine e mult mai importantă o bunicuţă ce face 60 km pe zi ca să îşi cumpere o pâine, o amărâtă care nu are lemne şi haine pentru iarnă, batjocorită de stat, rude şi copii, decât o dizeuză strămutată peste Ocean, care n-a cunoscut niciodată gloria nici în ţara ei natală, dar o vizitează din când în când cu ifose de mari vedetă hollywoodiană... O închipuită care mai şi minte şi strigă "rasistul", uitând cu nesimţire să spună că în emisiune rasistul i-a spus de vreo trei ori: "Arăţi superb! Cât de bine îţi prinde maternitatea!". Dar cred că am dat prea multe explicaţii deja pentru un nimeni şi un nimic, de fapt", a scris Morar pe site-ul lui", a scris Mihai Morar pe Facebook.

Claudia Pavel: Mihai Morar m-a înjurat și insultat. Mi-a spus că am copil mulatru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel