Mihai Morar, despre războiul din Ucraina: Oamenii au ciocnit șampanie. Auziseră că Putin urmează să invadeze
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels  (Алесь Усцінаў)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Алесь Усцінаў)
Mihai Morar a vorbit despre războiul pornit de Rusia în Ucraina și bucuria din Kiev de dinaintea invaziei. 

"Cred că cine știe cum se va termina (n.r. războiul din Ucraina) poate să conducă liniștit lumea. Evident că nu știe nimeni, în momentul ăsta. Eu atât am învățat din istorie: că. într-un război. nu există un câștigător și un pierzător. Dintr-un război toată lumea pierde. Unii mai mult, alții mai puțin! Și cei care participă și cei care atacă și cei care sunt atacați și cei care sunt vecini, toată lumea pierde. Nu ai cum să câștigi dintr-un război pentru că războiul scoate ceea ce e mai rău din noi. Nu știu cum se va termina, știu că e încă o învățătură că trebuie să trăim momentul ăsta cât îl avem!

"A fost o petrecere, un dineu"

Rușii au invadat într-o joi dimineață și citeam într-un articol despre o petrecere, cum s-au adunat la premiera filmului Batman, la Kiev, miercuri seară. A fost o petrecere, un dineu, unde participau personalități locale, scriitori, din showbiz și așa mai departe. Și oamenii au ciocnit șampanie. Auziseră că Putin urmează să invadeze. Au ciocnit șampanie și a venit momentul când s-au dus acasă și la 4 i-au trezit antiaerienele. Ce poți să faci mai mult de atât? Oricând se poate întâmpla orice!

Important este să trăim momentul ăsta, să fim aproape de oamenii care suferă și să ajutăm cu ce putem. Să avem grijă de copiii noștri, de familia noastră. Să avem pe cineva alături, pentru că mie asta mi se pare cel mai important. Să ai relații sănătoase la muncă, să ai relații sănătoase acasă, să dai iubire și să simți iubire, asta e cel mai important! Și să ciocnești un pahar de șampanie seara, atâta cât mai poți să faci asta!", a spus Mihai Morar, într-un interviu pentru ciao.ro.

Un consilier prezidențial ucrainean, Oleksiy Arestovych, a spus că preluarea controlului Kiev-ului este în mod clar o prioritate pentru Rusia, dar această încercare reprezintă o sinucidere pentru Moscova. În același timp, el prevede sfârșitul războiului activ în două - trei săptămâni. 

Citește mai multe>>

Vezi și: Un general din armata rusă luptă în război împotriva fratelui său, colonel în armata ucraineană. "Este inuman! Cu toții îl blestemăm" - FOTO / VIDEO

Cum mută China în războiul lui Putin din Ucraina. Strategii: Colacul de salvare al Rusiei după atacul sângeros din țara vecină

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel