Data actualizării:
Data publicării:

Actorul Mălaimare, invitație pe care nu o puteți rata: Două cărți perfect inutile. În schimb, ofer ceaiuri, cafele, câteva volume cu Moștenirea (care nu se poate cumpăra de nicăieri)

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
captură video Avangarda
captură video Avangarda
Actorul Mihai Mălaimare lansează sâmbătă, 21 octombrie, în cadrul Festivalulului Național de Teatru ultimele volume „Teatrul Național, așa cum l-am iubit” și „Moștenirea”.    

„Pe 21 octombrie, ora 12,30, la Cărturești (Verona - lângă Cinema Patria), în cadrul FNT (Festivalul Național de Teatru) se vor lansa ultimele mele volume, TEATRUL NAȚIONAL AȘA CUM L-AM IUBIT și MOȘTENIREA.

Primul vorbește despre o lume dispărută, un fel de Atlantidă a teatrului românesc, celălalt despre căutarea, fără rost astăzi, a unui învățăcel dispus să primească în dar ceea ce știu, ceea ce am primit, la rândul meu de la mentorii mei.

Așadar, două cărți perfect inutile. În schimb, ofer ceaiuri, cafele, câteva volume cu Moștenirea (care nu se poate cumpăra de nicăieri, deoarece am cumpărat eu întreg tirajul) și o strângere de mână însoțită de un zâmbet.

Ștefan Paraschiv, bunul și perfect tânărul meu amic, pe care l-am rugat să le prezinte va încerca să susțină contrariul, dar eu știu că am dreptate, așadar, vedeți-vă de treabă, noi vom sta acolo cât ne lasă organizatorii, adică un ceas, apoi ne ducem la o bere! Să fiţi sănătoşi, cărţile bune se vând singure, nu au nevoie de lansări!”, a scris actorul Mihai Mălaimare pe Facebook.


Un târg de carte de teatru - adevărat maraton al lansărilor şi prezentărilor unor noi produse editoriale din domeniul artei scenice, cu întâlniri, discuţii, întrebări, răspunsuri - constituie o componentă importantă a Festivalului Naţional de Teatru ajuns la a XXXIII-a ediţie. Vor fi în atenţia publicului, în cele trei zile programate maratonului (21, 28 şi 29 octombrie, între orele 11:00-16:00, la Cărtureşti Verona - partener al FNT33), circa 30 de titluri dintre cele mai variate, cu subiect comun - teatrul, semnate de importanţi autori şi apărute la diverse edituri din România şi chiar din străinătate.

Apariţiile editoriale propuse includ dramaturgie, romane, eseuri, cronici, portrete de creatori celebri, poveşti de dragoste etc. Va fi şi prima carte tradusă în România despre celebra coregrafă Pina Bausch, informează Agerpres.

Acest târg-maraton, găzduit de Cărtureşti Verona - minunat spaţiu cultural pentru întâlniri şi dialoguri de suflet -, va dezvălui multe alte surprize pentru oricine este interesat de cartea de teatru, oricine doreşte să descopere lumea fascinantă a artei scenice. Intrarea este liberă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel