Mihai Lala a SPUS-O: "România are DOUĂ variante!" Când se va termina, de fapt, COVID-19. NU e vorba de VACCIN
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Mihai Lala, managerul OK Medical, a vorbit despre modul în care pandemia de COVID-19 poate lua sfârșit și despre testarea angajaților din locurile în care interacționează mulți oameni, precum magazine, fabrici, service-uri, în exclusivitate pentru DC NEWS.

"Lucrurile astea nu se fac haotic și punctual. Ele se fac în cadrul unui plan complex, altfel nu produc efecte. Tu poți să ai o măsură corectă, dar ea își produce efecte doar dacă este implementată într-un plan, alături de alte măsuri corecte", a transmis ferm Mihai Lala, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Val Vâlcu: Eu sunt mai liniștit dacă știu că la alimentara din colț, spre exemplu, personalul e testat din când în când.

Mihai Lala: Nu se va termina această pandemie pe plan mondial, până nu va exista un model clar și eficient implementat la scară largă. Când spun scară largă, mă refer la națiuni și continente. Acum, România are 2 variante. Urmează trendul mondial și stă, de uită și face ce face toată lumea sau are curaj și ia măsuri, cum au încercat să facă cei din Slovacia, Japonia, Israelul, Suedia... toată lumea caută soluții! Noi nu căutăm! Așteptăm și ne punem speranța într-un vaccin despre care, în acest moment, nu avem niciun motiv să credem că e eficient sau că va exista pe piață. În acest moment sunt doar speculații.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel