Mihai Ispas, ”bodyguardul” lui Iliescu și fost rugbist, a murit
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Mihai Ispas a apărut în aproape toate filmarile cu Ion Iliescu de la Revoluția din decembrie 1989, fiind mai tot timpul în spatele său, ceea ce a făcut ca lumea să-l numească ”bodyguardul lui Iliescu”.

La acea dată, Ispas era șofer de taxi. El a fost numit ulterior secretar în Ministerului Tineretului şi Sportului. El fusese diagnosticat de medici cu numai trei luni în urmă cu o boală cruntă. Ispas a murit la numai 54 de ani.

Federaţia Română de Rugby (FRR) şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) au transmis mesaje de condoleanţe la moartea lui Mihai Ispas, membru în Biroul Federal al FRR.

FRR îşi exprimă regretul faţă de dispariţia fulgerătoare a lui Mihai Ispas, fost jucător la Sportul Studenţesc, membru în Biroul Federal al FRR. Implicat în viaţa sportivă din multiple posturi, acesta a activat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului şi în cadrul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, în calitate de consilier al fostului preşedinte, Octavian Morariu. Suntem alături de familia îndoliată! Dumnezeu să-l odihnească în pace!, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a FRR. În mesajul COSR de pe site-ul instituţiei se arată: Mihail Ispas, unul dintre cei mai devotaţi susţinători ai sportului şi Mişcării Olimpice, a părăsit fulgerător această lume. Sportivi şi oameni de sport, colegi şi prieteni deplâng dispariţia celui pentru care sportul a fost un mod de viaţă şi a pus interesele sportului mai presus de orice. Inimos şi gata oricând să ofere un sfat sau o mână de ajutor, Mihail Ispas a slujit interesele sportului atât de la Ministerul Tineretului şi Sportului cât şi de la Comitetul Olimpic şi Sportiv Roman, fiind apreciat de toţi colegii.

Cei care doresc îşi vor putea lua rămas bun de la Mihail, sâmbătă 10 noiembrie, între orele 10,00 şi 16,00, de la Casa Olimpică din B-dul Mărăşti, nr. 20 A. Odihnească-se în pace!. Mihai Ispas avea 54 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel