Data publicării:

Mihai Iosif, primele declaraţii după ce s-a zvonit că ar putea pleca de la Rapid: Nu e un club normal...

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Sport
WhatsApp
FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS
Mihai Iosif, antrenorul celor de la Rapid, a făcut primele declaraţii după zvonurile conform cărora ar urma să fie dat afară. 

"Nu știu ce echipă zburdă în Liga 1, nu mi se pare că ar zburda vreuna. Noi toți am construit în scurt timp o echipă de primă ligă, lucru care ne-a ieșit. Evident că ne dorim mai mult. Cu siguranță, la anul, Rapid se va lupta pentru locurile 1-3, mai ales că vom juca pe Giulești. Și cu mici ajustări în lot. Dar lotul acesta a fost făcut în foarte, foarte scurt timp.

În fotbal, când nu iese ceva, e de vină antrenorul. Când iese, sunt ceilalți. Din punctul meu de vedere, la Rapid, cât sunt eu aici, câștigăm și pierdem împreună. Categoric că am și eu părți de vină, poate că n-am fost inspirat uneori. Dar inspirația nu se antrenează, a spus-o Nichita Stănescu, nu eu.

Rapid nu e un club normal, e un club special. Toți cei care vin trebuie să rezoneze cu ce înseamnă rapidismul, mai ales cu suporterii. Este un club special și frumos. Oricine își dorește să vină la Rapid, sunt conștient de asta. Dar nu știu nimic.

Eu sunt sigur că atât Victor (Angelescu), cât și Nico (n.r. - Daniel Niculae), vor discuta întâi cu mine, în orice situație. Dacă nu vom avea rezultatele scontate în aceste trei etape, știu singur ce am de făcut. Trebuie să vină victoriile, măcar două.

Șansele la play-off au scăzut considerabil, sunt minime. Speranța moare ultima, dar avem șanse foarte mici. Meciul cu Dinamo ne-ar menține în viață pe toți, nu doar pe mine, pentru a spera la play-off e categorică această victorie", a spus Mihai Iosif, în cadrul emisiunii Fotbal Club..

Patronul Victor Angelescu a spus când trage linie 

”Mai avem trei meciuri. Trebuie să rămânem concentrați, să ne facem punctele. Am mai spus că vom trage linie abia după 30 de etape. Nu există să schimbăm antrenorul. Nici nu am discutat cu altcineva.

Doar să nu avem parte, Doamne ferește, de vreun dezastru cu Dinamo și cu Clinceni, cu care, dacă obținem numai vreo două puncte, e clar că am intra într-o horă pe care nu ne-o dorim! Vom vedea din mers.

Vrem să rămânem acolo, pe locurile 7-8. Eu sper să obținem măcar șase puncte în ultimele trei etape. Play-off-ul l-am tăiat de pe listă”, a declarat Victor Angelescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel